• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Live camerabeelden bekijken met de VMS software

De VMS software is gratis beschikbaar voor alle Neview IP camera's en recorder (NVR en XVR). Je kunt met deze software live meekijken, eerder opgeslagen beelden op een recorder terug kijken en beelden op je computer opnemen. In deze handleiding beschrijven we hoe je de live beelden van een IP camera of recorder kunt bekijken. Voor de andere functies verwijzen we je graag naar de andere handleidingen.

In deze VMS software handleiding:

Stap 1: De software software openen
Stap 2: Het live video scherm openen

Stap 1: De software openen

Om de VMS software op te starten klik je op het icoontje bij je programma's, of op je bureaublad. Vervolgens log je in met het account die je bij de installatie hebt aangemaakt, daarna verschijnt het hoofdscherm:

Stap 2: Het live video scherm openen

Om live te kunnen kijken klik je links bovenin de software op "Live" het volgende scherm verschijnt dan:

Aan de linkerzijde zie je de reeds toegevoegde apparaten, links zie je vier zwarte vakjes. Om de beelden te kunnen kijken sleep je het cameratje vanaf links naar het betreffende zwarte vak waarin je de beelden wilt zien. Dit kun je dus alleen doen met de regels waar bijvoorbeeld _1 of _2 etc achter staat. Als je dit object gesleept hebt naar een leeg zwart scherm start het live beeld automatisch:

Je kunt ook meer (of minder) zwarte schermpjes openen, dat doe je door bovenin de schermindeling te wijzigen:

Je kunt in een overzicht met meerdere camerabeelden ook snel wisselen tussen volledig scherm, of het overzicht van al je camera's. Dat doe je door twee keer snel achter elkaar op het camerabeeld te klikken. Dit beeld vergroot dan direct. Als je daarna weer twee keer snel achter elkaar op het vergrootte beeld klikt ga je terug naar je overzicht.