incl. BTW

Filteren op

Prijs

Prijs

  •  104,00 -  149,00

Schermgrootte

Schermgrootte

VESA

VESAKlantenservice

Het is telefonisch momenteel erg druk, we verzoeken je daarom een e-mail te sturen.

0528 - 522 182
Ma-Vr: 13:00 - 16:00

info@cctvwinkel.nl
Ma-Vr: 10:00 - 17:00

Showroom
Piet Soerstraat 1
7903TJ Hoogeveen

Bezoek & afhalen op afspraak


Samenwerking PolitieGratis hulp op afstand

Beeldschermen

Camerabewaking wordt nog effectiever als je live mee kunt kijken, daarom kun je standaard op elke recorder een beeldscherm aansluiten. Je kunt ook een omvormer gebruiken voor het weergeven van camerabeelden op een beeldscherm.

Er zijn 3 producten.

Item 1-3 van 3 in totaal item(s)

Actieve filters
Eigenschappen beeldschermen

Beeldschermen spreken eigenlijk voor zich: ze laten jou de beelden van je beveiligingscamera zien. In ons aanbod vind je verschillende soorten monitoren, waardoor er altijd één is die bij jouw wensen op het gebied van camerabeveiliging aansluit. Wanneer je hoge resolutie beveiligingscamera’s gebruikt, zal ook de resolutie op de monitoren van zeer goede kwaliteit zijn. De monitoren worden geleverd met een standaard voor op je bureau.

30 dagen bedenktijd

Was de monitor om het signaal van je beveiligingscamera’s te bekijken toch niet helemaal waar je naar op zoek was? Of ben je uiteindelijk toch niet helemaal tevreden over de aankoop hiervan? Geen probleem. Je kunt het product binnen dertig dagen retour sturen of langsbrengen bij onze vestiging in Hoogeveen.

Hoogwaardige kwaliteit

De beveiligingscamera monitoren en omvormers van CCTVwinkel zijn van uitstekende kwaliteit. De standaard zorgt ervoor dat de monitoren op jouw bureau kunnen staan, waardoor jij op je gemak vanuit een bureaustoel de beelden kunt bekijken. Door middel van de monitoren kunnen de beelden vanaf de beveiligingscamera op je monitor terecht komen.

Beelden opnemen

Wil je beelden niet alleen live bekijken, maar ook opnemen? Dan heb je een recorder nodig. In onze webshop vind je verschillende recorders voor IP camera’s, maar ook 5-in-1 recorders die onder andere analoog signaal kunnen opnemen.

Bekijk alle recorders

Neem contact op

De beveiligingscamera beeldschermen kunnen je dus helpen bij het bekijken van de beelden die door je beveiligingscamera’s worden opgenomen. Ben je er niet helemaal over uit welk model jij nodig hebt om de beelden op de juiste manier te kunnen bekijken? Neem dan gerust contact met ons op! Ook voor al je vragen met betrekking tot onze overige producten staan wij je natuurlijk graag te woord.
arrow_upward