incl. BTW

Filteren op

Prijs

Prijs

  •  349,00 -  1.259,00

Aantal camera's inbegrepen

Aantal camera's inbegrepen

Nachtzicht

Nachtzicht

Camera kleur

Camera kleurKlantenservice

Het is telefonisch momenteel erg druk, we verzoeken je daarom een e-mail te sturen.

0528 - 522 182
Ma-Vr: 13:00 - 16:00

info@cctvwinkel.nl
Ma-Vr: 10:00 - 17:00

Showroom
Piet Soerstraat 1
7903TJ Hoogeveen

Bezoek & afhalen op afspraak


Samenwerking PolitieGratis hulp op afstand

IP camera sets met 2 MegaPixel IP camera's

Hier vind je alle camerabewaking sets met 2 MegaPixel IP camera's. De resolutie van deze IP camera's is 1920 x 1080 pixels, we noemen dit ook wel full HD of 1080p HD. Een 2 MegaPixel IP camera set bestaat uit een recorder met 1000 GB opslag (je kunt dit uitbreiden) en één of meerdere IP camera's. Bij onderstaande sets ontvang je geen kabels, deze kun je vinden in de categorie netwerk kabels.

De standaard recorder bij elke set beschikt niet over PoE aansluitingen. Je kunt de recorder met PoE aansluitingen eenvoudig selecteren op de product pagina. Als je geen recorder met PoE wilt kun je natuurlijk ook een losse PoE switch gebruiken.


  Je kunt de filters gebruiken om te filteren op aantal camera's, camera kleur, prijs en nachtzicht.

Er zijn 30 producten.

Item 1-30 van 30 in totaal item(s)

Actieve filters
2 MegaPixel = Full HD camerabewaking

De 2 MegaPixel IP camera's hebben een beeldsensor met een resolutie van 1920 x 1080 pixels. We noemen dit ook wel full HD of 1080p HD. Full HD camerabewaking is al enige tijd op de markt en daarom op dit moment niet meer de hoogste resolutie die verkrijgbaar is.

2 MegaPixel bewakingscamera's worden echter nog veel toegepast omdat de full HD resolutie vaak voldoende is. Bij bewaking van objecten op enkele meters afstand (bijvoorbeeld een voordeur), maar ook voor het houden van overzicht is 2 MegaPixel vaak wel voldoende.

Alle 2 MegaPixel IP camera sets zijn voorzien van een 8 MegaPixel recorder. Als 2 MegaPixel later toch niet voldoende meer is kun je dus altijd upgraden naar 4K ultra HD zonder dat je een nieuwe recorder moet aanschaffen.

Aantal camera's in een voordeelset

We hebben op onze website een aantal standaard pakketten samengesteld. Dit zijn voordeelsets met 1, 2, 3, 4, 6 of 8 dezelfde IP camera's. Het kan natuurlijk voorkomen dat je een ander aantal camera's nodig hebt, of een combinatie van verschillende camera's wilt hebben.

Je kunt daarom altijd contact met ons opnemen voor het samenstellen van een maatwerk set. Natuurlijk met behoud van de korting die je ook op de standaard IP camera sets ontvangt.

We kunnen je vaak al binnen enkele uren een prijsopgave doen omdat we werken met standaard kortingen op basis van de grootte van de camerabewaking set. Om zo snel mogelijk een prijsopgave te ontvangen is het handig voor ons als we zo veel mogelijk informatie ontvangen:

- Aantal camera's
- Type/kleur van de camera's
- Soort recorder (met of zonder PoE en voor hoeveel camera's)
- Opslagcapaciteit in de recorder
- Gewenste kabels en de lengte daar van

We begrijpen het heel goed als je nog niet alles, of zelfs helemaal niets van bovenstaande duidelijk hebt. Onze experts helpen je ook graag vanaf het begin van je plan met het uitzoeken van alle details.

Bekijk de keuzehulp camerabewaking

Tip: Maak gebruik van PoE

Een IP camera heeft naast netwerk ook voeding nodig. Je kunt dit natuurlijk doen met een losse 12 volt adapter bij elke camera, maar het is veel handiger om zowel voeding als netwerk via dezelfde kabel naar je IP camera te brengen. Het is daarom goed om vooraf te weten hoe je dit wilt doen:

PoE vanaf de recorder

In de meeste situaties is dit de handigste oplossing. Als je de IP camera set uitbreid met een recorder met PoE kun je de IP camera's rechtstreeks op de recorder aansluiten. Deze zorgt er dan voor dat de camera voeding en netwerk krijgt. Bijkomend voordeel hiervan is dat de recorder direct de juiste instellingen in je IP camera zet en dus ook direct kan gaan opnemen.

Let op: Je moet de recorder met PoE wel selecteren op de product pagina.

PoE vanaf een PoE switch

Als een recorder met PoE niet handig is (bijvoorbeeld omdat je kabels ergens anders uitkomen) kun je een losse PoE switch gebruiken. Je sluit de IP camera's dan op de PoE switch aan en die sluit je vervolgens aan op je router. De recorder sluit je dan ook aan op je router. Je moet dan nog wel zelf de instellingen van je IP camera's aanpassen.

Voeden met 12 volt

Als je helemaal geen gebruik wilt of kunt maken van PoE kun je kiezen voor een 12 volt adapter. Je hebt dan wel voor elke IP camera een adapter nodig en natuurlijk een stopcontact in de buurt. Voor elke camera heb je een CW-V1A voeding nodig.

Kabels voor IP camera's

Je camerasysteem is zo stabiel als de zwakste schakel in het geheel. Met onze camerabewaking sets kies je natuurlijk voor kwaliteit, maar vergeet daarbij de kabels niet. Slechte kabels kunnen voor vervelende storingen, verbindingsproblemen of zelfs defecten zorgen. In onze webshop vindt je een ruim assortiment netwerkkabels die geschikt zijn voor het gebruik met deze 2 MegaPixel IP camera sets. Het maakt daarbij niet uit of je gebruik wilt maken van PoE of niet, de kabels zijn voor beide functies geschikt.

Bekijk alle netwerkkabels


Voldoen de kabels met een standaard lengte niet? Dan kun je natuurlijk een rol kabel kopen en zelfs kabels op de gewenste lengte maken. Hiervoor heb je naast de rol kabel wel een krimptang nodig en RJ45 stekkertjes. Het is, zelfs voor een beginner, goed te doen als je goed op let. Het is dan wel aan te raden om, na het maken maar voor gebruik, de kabels te testen met een kabeltester.
arrow_upward