incl. BTW

Filteren op

Prijs

Prijs

  •  39,00 -  59,00

Ingangssignaal

Ingangssignaal

Uitgangssignaal

UitgangssignaalKlantenservice

Het is telefonisch momenteel erg druk, we verzoeken je daarom een e-mail te sturen.

0528 - 522 182
Ma-Vr: 13:00 - 16:00

info@cctvwinkel.nl
Ma-Vr: 10:00 - 17:00

Showroom
Piet Soerstraat 1
7903TJ Hoogeveen

Bezoek & afhalen op afspraak


Samenwerking PolitieGratis hulp op afstand

Omvormers voor bewakingscamera's

Binnen ons assortiment vind je meerdere soorten omvormers. Door het gebruik van een omvormer kun je het signaal van jouw beveiligingscamera’s omzetten naar een andere signaal, bijvoorbeeld van HD-CVI naar HDMI. Dat zorgt ervoor dat je het beeld rechtstreeks op een beeldscherm kunt bekijken. Bekijk nu onze omvormers en bestel eenvoudig online.

Er zijn 2 producten.

Item 1-2 van 2 in totaal item(s)

Actieve filters
Wat zijn omvormers voor beveiligingscamera’s?

Vroeger had je geen omvormer nodig, het analoge signaal uit je bewakingscamera kon je direct weergeven op een analoge TV. Tegenwoordig is het signaal niet meer analoog maar digitaal. De digitale signalen van bewakingscamera's kunnen niet zomaar omgezet worden naar beeld door je televisie of beeldscherm. Je hebt dus een omvormer nodig die het digitale signaal van je camera omzet naar een digitaal signaal dat je beeldscherm snapt. Bij HD-CVI, HD-TVI en AHD kun je de omvormer naar HDMI gebruiken bijvoorbeeld.

Wat voor soort omvormers vind je in ons assortiment?

We hebben eigenlijk twee soorten omvormers:

Van Analoog/HD-CVI/HD-TVI/AHD naar HDMI

Je kunt het signaal van onze 4-in-1 camera's, of van jouw analoge, HD-CVI, HD-TVI of AHD camera weergeven op een beeldscherm met HDMI aansluiting. Je hebt hier de CF-CONV omvormer voor nodig. Deze omvormer heeft een BNC ingang en een HDMI uitgang. Deze omvormer kun je niet gebruiken voor HD-SDI camera's.

Van analoog naar VGA

Heb je een analoge camera en wil je het beeld hiervan weergeven op een beeldscherm met VGA aansluiting? Dan heb je de CW-OV nodig. Deze omvormer heeft een BNC ingang voor analoog signaal en een VGA uitgang. Je kunt deze omvormer dus niet gebruiken voor HD-SDI, HD-CVI, HD-TVI of AHD.

30 dagen bedenktijd

Was de omvormer voor het signaal van beveiligingscamera’s toch niet helemaal wat je zoekt? Of ben je uiteindelijk niet tevreden over de aankoop hiervan? Geen probleem! Dan kun je je product binnen dertig dagen retour sturen of langsbrengen bij onze vestiging in Hoogeveen.

Hoogwaardige kwaliteit

De omvormers van CCTVwinkel zijn van hoge kwaliteit. Een omvormer van hoge kwaliteit zorgt er voor dat je het signaal met zo min mogelijk verlies omzet naar een ander signaal. Je wilt natuurlijk niet dat de omvormer zorgt voor een minder goed beeld. Om te zorgen voor zo min mogelijk kwaliteitsverlies zijn ook de kabels die je gebruikt om je camera en beeldscherm aan te sluiten van belang.

Bijpassende kabels

De kabels zijn ook erg van belang bij het aansluiten van een omvormer. Met kabels van hoge kwaliteit voorkom je signaalverlies. De kabels in onze webshop zijn zeer geschikt voor het aansluiten van een omvormer en je beveiligingscamera.

Bekijk hier onze kabels

Neem contact op

Bovenstaande producten kunnen je helpen bij het op de juiste manier omvormen van het signaal van je beveiligingscamera’s. Ben je er niet helemaal over uit welk model jij nodig hebt om je verschillende apparaten met elkaar te verbinden? Neem dan gerust contact met ons op! Ook voor al je vragen met betrekking tot onze overige producten staan wij je graag te woord.

Andere producten

CCTVwinkel is jouw partner op het gebied van beveiligingscamera’s en sets. Wij voorzien je daarnaast in verschillende accessoires of randapparatuur die belangrijke functies toevoegen aan de beveiliging van je eigendommen. Ook wanneer je zoekt naar een ander product op het gebied van beveiligingscamera’s, kun je bij ons terecht! Bekijk andere randapparatuur om camerabewakingssysteem compleet te maken:

PoE switches
Infraroodlampen
Video baluns
PTZ controllers
Beeldschermen
Netwerk switches
arrow_upward