incl. BTW

Klantenservice

Het is telefonisch momenteel erg druk, we verzoeken je daarom een e-mail te sturen.

0528 - 522 182
Ma-Vr: 13:00 - 16:00

info@cctvwinkel.nl
Ma-Vr: 10:00 - 17:00

Showroom
Piet Soerstraat 1
7903TJ Hoogeveen

Bezoek & afhalen op afspraak


Samenwerking PolitieGratis hulp op afstand

PTZ controllers

Met een PTZ (Pan Tilt Zoom) controller bestuur je PTZ bewakingscamera's. Op een eenvoudige manier kun je, door middel van een joystick, een bestuurbare PTZ camera in- of uitzoomen en draaien. Analoge PTZ camera's stuur je aan met RS485, IP camera's stuur je aan via Onvif, mits de IP camera hiervoor geschikt is natuurlijk.

Er is 1 product.

Item 1-1 van 1 in totaal item(s)

Actieve filters
Optimale beveiliging

Wanneer je je eigendommen op de meest optimale manier wilt beveiligen, dan is een PTZ controller een goed idee. Met een PTZ controller kun je namelijk je PTZ bewakingscamera’s besturen. Dat houdt in dat je, wanneer je achter deze controller zit, kunt inzoomen of uitzoomen op je eigendommen. Ook het draaien van de camera’s is mogelijk door middel van een PTZ controller.

30 dagen bedenktijd

Heb je je bedacht, is de PTZ controller niet wat je er van verwacht, of werkt het niet helemaal samen met jouw PTZ camera's? Dan kun je de controller, mits in nieuwstaat en in originele verpakking, binnen 30 dagen naar ons terug sturen. Je krijgt dan het aankoopbedrag van ons terug.

Kunnen we je helpen?

Heb je vragen over onze PTZ controller of de aankoop hiervan, dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Ook voor al uw vragen over één van onze andere producten kun je bij onze medewerkers terecht.

Besturing via meerdere apparaten

Je kunt met een PTZ controller meerdere PTZ camera's besturen. Op de PTZ controller kun je kiezen welke camera je wilt bedienen. Je hoeft dus niet voor elke PTZ camera een aparte controller te hebben, dit kan natuurlijk wel.

Andere producten

CCTVWinkel is jouw partner op het gebied van beveiligingscamera’s en accessoires. Wij voorzien je in verschillende accessoires en randapparatuur, zoals een PTZ controller, die belangrijke functies kunnen toevoegen aan de beveiliging van uw eigendommen. Ook wanneer je dus niet op zoek bent naar een PTZ controller, maar een ander product op het gebied van beveiligingscamera’s, kunt u bij ons terecht! Bekijk andere randapparatuur om camerabewakingssysteem compleet te maken:

- Complete camera sets
- Losse beveiligingscamera's
- Power over Etheret switches
- Infraroodlampen
- Kabels
- Recorders
arrow_upward