incl. BTW

Filteren op

Prijs

Prijs

  •  349,00 -  1.579,00

Aantal camera's inbegrepen

Aantal camera's inbegrepen

Camera resolutie

Camera resolutie

Nachtzicht

Nachtzicht

Camera kleur

Camera kleurKlantenservice

Het is telefonisch momenteel erg druk, we verzoeken je daarom een e-mail te sturen.

0528 - 522 182
Ma-Vr: 13:00 - 16:00

info@cctvwinkel.nl
Ma-Vr: 10:00 - 17:00

Showroom
Piet Soerstraat 1
7903TJ Hoogeveen

Bezoek & afhalen op afspraak


Samenwerking PolitieGratis hulp op afstand

Camerabewaking sets met IP camera's

Een IP camera set bestaat uit een recorder voor het opnemen van je camerabeelden en één of meerdere IP camera's. We hebben verschillende resoluties, je kunt kiezen uit 2, 4, 5 of 8 MegaPixel. Een IP camera sluit je aan met netwerkkabel, als je gebruik maakt van PoE (Power over Ethernet) kun je ook de voeding van je IP camera via dezelfde netwerkkabel doen. Je kunt dit doen door bij je cameraset een recorder met PoE te selecteren, of door een losse PoE switch te gebruiken.

Er zijn 78 producten.

Item 1-50 van 78 in totaal item(s)

Actieve filters
Waarom kiezen voor een IP camera set?

Een IP camera heeft een netwerkverbinding nodig voor het versturen van beelden. En hoewel dit misschien moeilijk klinkt biedt het ook enorm veel vrijheid bij het aansluiten van je camera's.

Rechtstreeks op de NVR aansluiten

Je kunt een relatief eenvoudig netwerk creëren door de IP camera's rechtstreeks op je recorder met PoE aan te sluiten. Deze opstelling lijkt qua bekabeling ook het meest op de traditionele camerabewaking waarbij vanaf elke camera een kabel naar de recorder gaat.

Gebruik van een PoE switch

Als de netwerkkabels van je camera's op een andere plaats samenkomen dan waar je de recorder wilt plaatsen kun je gebruik maken van een PoE switch. De switch sluit je dan met een kabel op je router (of andere switch in het netwerk) aan. De recorder sluit je vervolgens ook op je netwerk aan waarna deze verbinding kan maken met de camera's.

Meerdere PoE switches

Als je een groter aantal camera's wilt plaatsen is de afstand tussen de camera's vaak ook groter. Je kunt in zo'n geval beter kiezen voor meerdere PoE switches. Je plaatst dan een PoE switch met 4 of 8 poorten in de buurt van een groepje IP camera's zodat je ze kunt aansluiten. Vanaf de PoE switch hoef je slechts één kabel naar je netwerk te leggen.

Kom je onderweg langs een andere PoE switch? Dan kun je de laatste PoE switch hier ook op aansluiten en vanaf deze switch weer verder met één kabel.

Aansluiten via het stopcontact

Een IP camera heeft netwerk nodig, hoe je dit netwerk verzorgt is eigenlijk niet zo van belang, zolang het maar snel genoeg en stabiel is. Als je een camera bij een tuinschuurtje wilt plaatsen waar geen netwerk is, maar wel een stopcontact kun je gebruik maken van Powerline adapters. Deze verzorgen een netwerkverbinding via het stroomnet.

Kunnen we je helpen?

Heb je hulp nodig bij het maken van een aansluitplan of het kiezen van de juiste verbinding tussen je camera's en de recorder? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons ook altijd een plattegrond, schets of omschrijving per e-mail sturen.

Resolutie van je IP camera set

De resolutie bepaald het formaat van het opgenomen beeld. Hoe hoger de resolutie, hoe groter het beeld. Bij groter beeld kun je details beter herkennen dan bij een lagere resolutie.

Het beeld van IP camera's met een hoge resolutie is niet per se scherper (een 2 MegaPigel camera heeft ook scherp beeld), maar het is voornamelijk groter. Je kunt dit vergelijken met twee foto's in de krant. De scherpte is gelijk, maar op de grote foto kun je meer details herkennen dan op de kleine foto.

We hebben bij onze IP camera's de volgende resoluties:

2 MegaPixel
4 MegaPixel
5 MegaPixel
8 MegaPixel

Bij het kiezen van een resolutie is het belangrijk om te bedenken waarvoor je je bewakingscamera's wilt gebruiken. Voor het houden van overzicht of filmen van objecten die dichtbij (enkele meters vanaf de camera) zijn kun je gerust een iets lagere resolutie gebruiken. Wil je alle details goed in beeld brengen, dan adviseren we je om voor 5 MegaPixel, of voor 8 MegaPixel (4K ultra HD) te gaan.

Hulp nodig bij het kiezen van een IP camera set?

We begrijpen het heel goed als je door de bomen het bos niet meer ziet en je vragen hebt voordat je een IP camera set wilt aanschaffen. Daarom kunnen we je helpen op de volgende manieren:

Langskomen in onze showroom
Één van onze beveiligingsexperts helpt je graag in onze showroom. We kunnen je daar alle mogelijkheden laten zien en je kunt natuurlijk jouw specifieke situatie uitleggen. Behalve de showmodellen die je werkend kunt zien hebben we alle modellen ook los liggen zodat je ze goed kunt bekijken.

Als je een keuze hebt gemaakt is het ook mogelijk om de producten direct mee te nemen bij onze afhaalbalie.

Advies per e-mail of telefoon
Als langskomen niet echt handig voor je is helpen we je natuurlijk ook graag telefonisch of per e-mail verder. Je kunt ons gerust een schets, plattegrond of bouwtekening sturen als je vragen hebt m.b.t. de locatie van je nieuwe camera's. Als je foto's of afmetingen nodig hebt van specifieke onderdelen sturen we die ook graag naar je toe.

Bekijk de keuzehulpPoE - Power over Ethernet voor je IP camera

Een groot voordeel van IP camera's is de mogelijkheid om zowel netwerk als voeding via dezelfde netwerkkabel te verzorgen. Je hebt dan in de buurt van je camera geen stopcontact nodig en je voorkomt daarmee het leggen van onnodig veel kabels.

Een vereiste van het gebruik van PoE is natuurlijk wel dat de voeding ook ergens vandaan komt. De IP camera's in onze webshop zijn geschikt voor gebruik met PoE, maar deze voeding moet je wel verzorgen d.m.v. een PoE switch, of een recorder met PoE.

PoE recorder kiezen bij je set

Als je gebruik wilt maken van PoE kun je bij het samenstellen van je IP camera set kiezen voor de optie om de set met een PoE recorder af te nemen. Afhankelijk van het aantal PoE poorten betaal je hiervoor een bepaalde meerprijs. Als je wel gebruik wilt maken van PoE, maar geen recorder met PoE hebt of wilt kun je natuurlijk ook een losse PoE switch gebruiken.

Waarom heeft de standaard recorder geen PoE?

Niet alle klanten willen PoE vanaf de recorder gebruiken. Daarom hebben we de IP camera sets samengesteld met een recorder zonder PoE, je betaalt dan niet onnodig voor de PoE functie. Als je wel PoE wilt gebruiken rekenen we hiervoor enkel de meerprijs van de PoE aansluitingen in de recorder.
arrow_upward