incl. BTW

Klantenservice

Het is telefonisch momenteel erg druk, we verzoeken je daarom een e-mail te sturen.

0528 - 522 182
Ma-Vr: 13:00 - 16:00

info@cctvwinkel.nl
Ma-Vr: 10:00 - 17:00

Showroom
Piet Soerstraat 1
7903TJ Hoogeveen

Bezoek & afhalen op afspraak


Samenwerking PolitieGratis hulp op afstand

Ons bedrijf

CCTVwinkel.nl is onderdeel van het Drentse Menotal B.V. We bestaan al sinds 2004 en we zijn ooit begonnen met het aanbieden van IT diensten. Iets waarbij veiligheid ook erg van belang is. Inmiddels zijn wel al sinds 2009 gespecialiseerd in camerabewaking. Afgelopen jaren zijn we erg hard gegroeid, maar we wilden nooit de grootste zijn, wel de beste. Gelukkig houden we van ons product en kunnen we dagelijks vele klanten blij maken met een veilig gevoel.

Onze showroom

Zien en voelen is belangrijk, daarom hebben we alle producten die we verkopen op voorraad en mag je alles komen bekijken, aanraken en testen in onze showroom. We vinden het fijn als je een afspraak maakt, dan weten we zeker dat we alle tijd voor je hebben.

Wat we doen?

Je kent ons waarschijnlijk alleen als webwinkel, een website waarop je beveiligingscamera's, recorder en accessoires kunt komen. We doen gelukkig veel meer dan dat: we zijn een bedrijf met een passie voor en enorme kennis van beveiliging.

We verkopen "pas" sinds 2013 via het internet, maar we zijn al sinds 2009 dagelijks met camerabewaking bezig. Dankzij onze productkennis en eigen productontwikkeling kunnen we een ruim assortiment aanbieden waar we ook nog eens alles van weten. Heb je vragen, of wil je weten of we echt alles van onze producten weten? Neem dan gerust contact met ons op.

We weten dat lang niet iedereen camerabewaking als "gadget" ziet, soms is het gewoon een noodzakelijk kwaad. Gelukkig kunnen we met een breed assortiment en een scherpe prijs nagenoeg iedereen helpen met een passend product voor een scherpe prijs.

No-nonsense

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Garantie is toch gewoon garantie en op een vraag hoor je toch gewoon antwoord te krijgen? Geen gedoe, oftewel no-nonsense, dat is de basis van een prettige samenwerking.

De Nederlandse wet is op veel punten erg duidelijk in wat wel en niet mag. Consumenten mogen binnen 14 dagen een bestelling terug sturen, maar zakelijke klanten niet. Dat vinden we raar, en 14 dagen is wel toch wel erg kort. Je moet er wel even rustig voor kunnen zitten. Daarom mag iedereen, zakelijke klant of niet, bij ons een product binnen 30 dagen terug sturen. Natuurlijk doen we niet moeilijk als je ons eens vergeet en we pas na 32 dagen iets van je horen.

Neem contact met ons op

arrow_upward