incl. BTW

Klantenservice

Het is telefonisch momenteel erg druk, we verzoeken je daarom een e-mail te sturen.

0528 - 522 182
Ma-Vr: 13:00 - 16:00

info@cctvwinkel.nl
Ma-Vr: 10:00 - 17:00

Showroom
Piet Soerstraat 1
7903TJ Hoogeveen

Bezoek & afhalen op afspraak


Samenwerking PolitieGratis hulp op afstand

Voordat je een product naar ons terugstuurt is het handig om een retournummer aan te vragen. Met de gegevens die je hier invult kunnen wij je retourzending makkelijker en dus sneller afhandelen. Het aanvragen van een retournummer kan makkelijk online op retour.cctvwinkel.nl. Retourzendingen zonder retournummer kunnen langer in het verwerkingsproces zitten.

Ga naar het retourformulier

Online status volgen

Je kunt online de status van je retouraanvraag volgen via retour.cctvwinkel.nl. Je ontvangt bij elke status update ook een e-mail van ons. Soms zien we bij gratis e-mail adressen (Hotmail, Gmail, etc) deze e-mail in de spamfolder verdwijnen, kijk daar ook even als je geen e-mail van ons ontvangen hebt.

Retour binnen 30 dagen bedenktijd

Je kunt binnen 30 dagen na ontvangst van je bestelling een retourmelding bij ons indienen. Na ontvangst van je retournummer heb je 14 dagen om het product naar ons terug te sturen. Meer informatie over de bedenktijd vind je op de pagina bedenktijd. Wil je je aankoopbedrag terug? Dan doen we dit altijd via de betaalmethode waarmee je tijdens het bestellen betaald hebt. Heb je bijvoorbeeld betaald via creditcard, dan storten we het bedrag daarop terug.

Retour binnen 24 maanden garantie

Werkt je product niet meer? Dan heb je bij ons altijd minimaal 24 maanden garantie. Omschrijf in dit geval het probleem zo goed mogelijk op het retourformulier. Meer informatie over garantie vind je op de pagina defecten en garantie. Let op: Het retour sturen van producten is voor eigen rekening.

arrow_upward