incl. BTW

Klantenservice

Het is telefonisch momenteel erg druk, we verzoeken je daarom een e-mail te sturen.

0528 - 522 182
Ma-Vr: 13:00 - 16:00

info@cctvwinkel.nl
Ma-Vr: 10:00 - 17:00

Showroom
Piet Soerstraat 1
7903TJ Hoogeveen

Bezoek & afhalen op afspraak


Samenwerking PolitieGratis hulp op afstand

Als het gaat om de installatie van jouw nieuwe camerabewaking zijn er vier mogelijkheden:

- Helemaal zelf installeren
- Samen met onze monteur installeren
- Helemaal door ons laten installeren
- Door iemand anders laten installeren

Helemaal zelf installeren

In principe moet dit met onze producten lukken. Je moet dan zelf de camera's ophangen, eventuele kabels leggen en aansluiten op de recorder/switch. Je kunt hierbij natuurlijk altijd terugvallen op onze kosteloze support per e-mail of telefoon. De handleidingen voor de configuratie van je systeem zijn eenvoudig en in het Nederlands. Kom je er bij de configuratie van je systeem niet uit? Dan kun je altijd kosteloos gebruik maken van hulp op afstand.

Samen met onze monteur installeren

Als we de installatie samen uitvoeren komt een monteur van ons ter plaatse, hij kan dan de werkzaamheden uitvoeren die je zelf niet kunt of liever niet wilt doen. Hij kan dan de camera's aansluiten terwijl jij al de kabels gelegd hebt bijvoorbeeld. Deze optie is voordeliger dan helemaal uitbesteden, maar je weet toch zeker dat het systeem goed werkt.

Helemaal door ons laten installeren

Wil je liever de hele installatie aan een vakman uitbesteden? Dan kunnen wij dit natuurlijk ook voor je doen. Als je op de dag zelf alsnog onze monteur wilt helpen is dat natuurlijk geen probleem. Onze monteur vertrekt pas als de installatie helemaal naar wens werkt en alles is opgeruimd.

Door iemand anders laten doen

Je kunt natuurlijk ook een vriend of familielid vragen om je te helpen, of om de camera's voor je te installeren. Het is ook geen enkel probleem om een andere installateur (bijvoorbeeld iemand uit het dorp) de installatie van je camerabewaking te laten doen. Zij mogen ook altijd contact met ons opnemen voor vragen.


Kosten van je installatie

Als je de camera installatie helemaal zelf doet ben je natuurlijk het voordeligst uit. De hulp die je van ons per e-mail of telefoon krijgt is kosteloos.

Kies je er voor om de installatie samen met ons te doen, dan kun je het beste even contact met ons opnemen zodat we weten welk deel wij moeten uitvoeren en waar dit is. We kunnen je dan een prijsindicatie voor de installatie en reiskosten geven.

Wil je de installatie helemaal door ons laten doen? Dan is het handig als we ook een plattegrond of schets en een aantal foto's hebben. 


Duur van de installatie

Normaal gesproken zal de installatie van je nieuwe camera's niet meer dan een werkdag door één monteur in beslag nemen. Als er veel of lange kabels gelegd moeten worden kan het zijn dat we meer tijd nodig hebben.

arrow_upward