incl. BTW

Filteren op

Prijs

Prijs

  •  9,00 -  30,00

Geschikt voor

Geschikt voorKlantenservice

Het is telefonisch momenteel erg druk, we verzoeken je daarom een e-mail te sturen.

0528 - 522 182
Ma-Vr: 13:00 - 16:00

info@cctvwinkel.nl
Ma-Vr: 10:00 - 17:00

Showroom
Piet Soerstraat 1
7903TJ Hoogeveen

Bezoek & afhalen op afspraak


Samenwerking PolitieGratis hulp op afstand

Beugels & sokkels voor bewakingscamera's

Hieronder vind je alle beugels en sokkels die we hebben voor de camera's in ons assortiment. Aan de linkerzijde kun je jouw cameramodel aanvinken en zo alle passende beugels en sokkels filteren. Om de filterlijst niet onnodig lang te maken hebben we de kleurcode (-G of -W) achterwege gelaten, als je een CHD-4KD5-G camera hebt kies je dus de filter "CHD-4KD5" om de gewenste accessoires voor jouw camera te filteren.

Er zijn 15 producten.

Item 1-15 van 15 in totaal item(s)

Actieve filters
Beveiligingscamera bevestigen

Wanneer je de ideale positie hebt gevonden om je camera op te hangen, een plaats waar je goed zicht hebt op je eigendommen, is het nog zaak om de camera te bevestigen. Alle camera's kunnen rechtstreeks aan de muur of het plafond bevestigd worden, maar dit is niet altijd de meest ideale positie. Het kan handiger zijn om de camera net iets verder naar voren te plaatsen, of om bijvoorbeeld een muurbeugel te gebruiken voor beter zicht langs de muur.

Onze beugels voor beveiligingscamera's zijn ook erg handig om de aansluitkabel in op te bergen, zo blijft het pand er netjes uitzien en kunnen vandalen niet zomaar bij de kabels van jouw camerabewaking.

30 dagen bedenktijd

Bij CCTVwinkel staat service hoog in het vaandel. Daarom verkopen wij alleen producten waar we helemaal achter staan zodat we jou de beste kwaliteit kunnen bieden. Daarnaast geniet je bij ons van dertig dagen bedenktijd. Zijn de sokkels en beugels voor camerabeveiliging dus toch niet helemaal datgene wat je ervan verwacht? Geen probleem! Dan kun je de sokkel of beugel binnen dertig dagen retour sturen of langsbrengen bij onze vestiging in Hoogeveen.

Heb je een ander model camera?

We krijgen regelmatig de vraag of onze beugels en sokkels geschikt zijn voor andere merken en types. Soms past dit wel, maar soms ook niet. Ondanks dat de diameter van de cameravoet gelijk is kunnen de bevestigingsschroeven op een andere plaats zitten. Als je 100% zeker wilt zijn van een passend product raden we aan om een originele beugel of sokkel voor je beveiligingscamera te kopen.

Kun je die niet vinden, of wil je graag een model wat op onze website staat? Dan kun je hem bij ons in de showroom proberen, of bestellen en thuis kijken of je camera er op past. Past het niet? Dan kun je de beugel of sokkel binnen 30 dagen retour sturen, mits deze nieuw in de verpakking zit natuurlijk.

Accessoires voor PTZ camera's

Wil je jouw PTZ camera op de hoek van een gebouw, of op een paal bevestigen? Bekijk dan eens onze muurbeugel of paarbeugel voor PTZ camera's. Deze modellen zijn geschikt voor alle CHD PTZ camera's in ons assortiment.

Wat is een sokkel?

Een sokkel zorgt voor extra ruimte tussen de camera en bijvoorbeeld de muur of het plafond. Soms heb je deze ruimte nodig om de camera iets verder naar voren te plaatsen (bijvoorbeeld om langs de regenpijp te kijken), maar vaak worden sokkels gebruikt voor het opbergen van de aansluitkabels.

Een sokkel heeft eigenlijk altijd dezelfde afmeting en kleur als de bewakingscamera, daardoor vormt hij een mooi geheel. Sokkels zijn geschikt voor gebruik buiten, maar ze zijn niet waterdicht. Houdt hier dus rekening mee als je ze gebruikt om de aansluitkabels in op te bergen.

Wat is een aansluitbox?

Een aansluitbox is eigenlijk gelijk aan een sokkel, maar dan met een IP44 codering. Dat betekend dat een aansluitbox spatwaterdicht is en daarom beter geschikt is voor het opbergen van de aansluitkabels buitenshuis. Door het ontwerp en de IP44 codering zijn aansluitboxen iets groter dan de voet van je bewakingscamera, maar ze hebben wel dezelfde kleur.

Wat is een muurbeugel?

Het woord muurbeugel spreekt eigenlijk al voor zichzelf: het is een beugel aan de muur. Een muurbeugel voor bewakingscamera's wordt gebruikt om camera's aan de muur te hangen. Met een muurbeugel hangt je camera iets verder van de muur af zodat je vaak beter zicht hebt. Daarnaast hangt de camera horizontaal met de muurbeugel er boven, dat voorkomt vaak regendruppen en viezigheid op de lens.

Muurbeugels zijn niet waterdicht, maar door het ontwerp kun je de aansluitkabels er wel goed in opbergen. Ze hebben dezelfde kleur als onze bewakingscamera's en zijn daarom zeer geschikt om het geheel netjes af te werken.

Kunnen we je helpen?

Heb je vragen over onze camera muurbeugels en sokkels? Neem dan gerust contact met ons op via e-mail of telefoon. We zijn op werkdagen geopend tussen 10:00 en 17:00. Onze product experts helpen je graag.
arrow_upward