incl. BTW

Klantenservice

Het is telefonisch momenteel erg druk, we verzoeken je daarom een e-mail te sturen.

0528 - 522 182
Ma-Vr: 13:00 - 16:00

info@cctvwinkel.nl
Ma-Vr: 10:00 - 17:00

Showroom
Piet Soerstraat 1
7903TJ Hoogeveen

Bezoek & afhalen op afspraak


Samenwerking PolitieGratis hulp op afstand

Accessoires

Met onze accessoires voor beveiligingscamera’s breid je jouw camerabewakingssysteem optimaal uit. Je vindt hier alles om jouw systeem perfect op maat te maken én aan alle regels te voldoen. Want wist je dat je verplicht bent jouw camerabewaking kenbaar te maken wanneer je openbaar terrein filmt? En dat jouw oprit en voordeur daar ook onder vallen? Bekijk al onze accessoires en maak jouw systeem deze week nog compleet.

Er zijn 76 producten.

Item 1-50 van 76 in totaal item(s)

Actieve filters
Voeding en stroom

Één van de belangrijkste onderdelen van jouw camerabewaking systeem is de voeding ervan. Geen voeding betekent geen bewaking, daarom kiezen wij alleen de beste kwaliteit voedingen aan te bieden. In deze categorie vindt je ook verschillende verlengkabels en splitters voor het aansluiten van bewakingscamera's en recorders.

Beugels & sokkels

In deze categorie vind je beugels, sokkels en aansluitboxen voor bewakingscamera's, maar ook TV en monitorbeugels voor het ophangen van beeldschermen aan de muur of het plafond. De beugels en sokkels voor beveiligingscamera's zijn natuurlijk ook geschikt voor gebruik buiten.

Kunnen we ergens mee helpen?

We begrijpen het als je op zoek bent naar een specifiek product of een oplossing voor jouw situatie. We helpen je graag verder als je contact met ons opneemt, één van onze productexperts kan dan met je meedenken en mogelijk een oplossing bieden voor jouw probleem.

Stickers & borden

Je bent verplicht bezoekers te wijzen op de aanwezigheid van camerabewaking, maar het plaatsen van stickers en bordjes werkt ook preventief erg goed. Wij bieden hoogwaardige weerbestendige bordjes en stickers, UV bestendig en geschikt voor het Nederlandse weer. Je kunt onze stickers en bordjes dus binnen en buiten gebruiken.

Alles voor jouw camerabewakingssysteem

Met onze accessoires maak je een camerabewakingssysteem op maat! Wat heb je nog meer nodig? Ander materiaal van topkwaliteit. Breid je systeem uit of vervang je huidige apparaten met onze:

- Beveiligingscamera's
- Recorders
- Kabels
- PoE switches
- Beeldschermen
arrow_upward