incl. BTW

Neview Stroomsplitter van 1 naar 8 aansluitingen


 5,43
 4,49  5,43 incl. BTW
     Op dit moment niet leverbaar
  We bezorgen je bestelling voor slechts € 1,50 (excl. BTW) bij je thuis.
  Altijd gratis twee jaar garantie op je product, ook voor zakelijke klanten.
  Kom gerust langs in de showroom om je product te bekijken of af te halen.

Omschrijving

Met deze splitter sluit je tot 8 apparaten aan op één voeding. De splitter heeft één female connector en 8 male aansluitingen. De aansluitstekkers zijn aan de buitenzijde 5.5 mm en aan de binnenzijde 2.1 mm (5.5 x 2.1 mm). De splitter heeft een lengte van circa 30-40 cm.

Let op: Houd altijd rekening met het verbruik van de aangesloten producten en het vermogen wat de voeding kan leveren. Tel het vermogen van alle aangesloten apparaten op en zorg dat dit niet hoger is dan het vermogen van de voeding (lager is geen probleem).

Bijvoorbeeld: 2 camera's van 550 mA en 2 camera's van 750 mA. Deze 4 camera's gebruiken samen 2600 mA (2.6 A), gebruik dus hierbij dus geen voeding van minder dan 2600 mA (2.6 A). Overbelasting zal op lange termijn altijd resulteren in een doorgebrande voeding.

Specificaties

Voltage
5-52 volt
Type
Splitter

Neview
CW-SP18
8719425717937
24 maanden carry-in

Beoordelingen van andere klanten

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.

Schrijf een beoordeling en win!

Elke maand belonen we één product beoordeling met een leuke prijs! Heb je dit product aangeschaft? Schrijf dan nu jouw beoordeling en je maakt automatisch kans.Gebruik de voor- en achternaam van je bestelling bij het schrijven van de beoordeling, zo kunnen we contact met je opnemen als je gewonnen hebt. Van je achternaam publiceren we alleen de eerste letter (bijvoorbeeld Henk K als je Henk Kuiper invult).

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

arrow_upward