incl. BTW

Klantenservice

Het is telefonisch momenteel erg druk, we verzoeken je daarom een e-mail te sturen.

0528 - 522 182
Ma-Vr: 13:00 - 16:00

info@cctvwinkel.nl
Ma-Vr: 10:00 - 17:00

Showroom
Piet Soerstraat 1
7903TJ Hoogeveen

Bezoek & afhalen op afspraak


Samenwerking PolitieGratis hulp op afstand

Camerabewaking sets met extra voordeel

Met een camerabewaking set zorg je in één keer voor een goede beveiliging van jouw huis of bedrijfspand. Onze sets bestaan uit één of meerdere camera’s en een recorder. Als je voor een beveiligingscamera set kiest weet je zeker dat alle producten goed samenwerken en kies je voor een voordelige aanbieding. De producten zijn in een set namelijk goedkoper dan de losse producten.

Direct onze beveiligingscamera sets bekijken?

Je kunt onder de tekst hieronder alle beveiligingscamera sets bekijken, maar je kunt ook de sets per categorie bekijken:

Bekijk onze IP camera sets
Bekijk onze 4-in-1 camera sets
Bekijk onze Wifi camera sets


Tip: Je kunt bij elke categorie filteren op aantal camera's, resolutie, en andere technische eigenschappen.

Keuzehulp beveiligingscamera uitzoeken

Een goede beveiligingscamera set kiezen kan lastig zijn. Hieronder lees je een aantal voor- en nadelen van bepaalde beveiligingscamera’s en camerabewaking sets die wij aanbieden. Daarnaast kun je gebruik maken van onze uitgebreide Keuzehulp. Je kunt natuurlijk ook gewoon contact met ons opnemen voor advies.

Standaard bij elke camerabewaking set

Er zijn best wat verschillen, maar er zijn ook overeenkomsten, hieronder een lijstje met alles wat je met elke set kunt, ongeacht welk soort je kiest.

Koppeling met smartphone & tablet

Al onze beveiligingscamera sets kun je koppelen met jouw Android of Apple smartphone of tablet. De koppeling is zeer eenvoudig en toch helemaal veilig. Je hoeft hiervoor geen instellingen in jouw router of computer aan te passen zodat je eigen netwerk ook veilig blijft.

Met de app kun je op afstand live meekijken met jouw bewakingscamera's, maar je kunt opgenomen beelden ook terugkijken. Voor deze functie moet je recorder wel met een UTP kabel aangesloten worden op het netwerk.

Opgenomen beelden terugkijken en opslaan

De recorder van jouw nieuwe set slaat de beelden digitaal op. Hoeveel je kunt opslaan hangt af van de resolutie, het aantal camera's en de gekozen opslagcapaciteit. Je kunt deze beelden bekijken met een beeldscherm/tv rechtstreeks aan jouw recorder. Is dat niet handig? Dan kun je ook gebruik maken van de gratis software voor je Windows of Apple computer.

Wifi set of aansluiten met kabels?

Onze IP camera sets en 4-in-1 camera sets worden allemaal aangesloten met kabels. Je verbindt de camera's dan via een kabel met je netwerk of de recorder en zorgt op die manier voor de overdracht van beelden. Bij wifi camera sets is dat anders. Wifi is een draadloos netwerk signaal, de overdracht van beelden tussen de camera's en recorder gaat dus draadloos. Je hoeft bij deze camera's alleen de stekker in het stopcontact te steken.

Is wifi net zo betrouwbaar als een kabel?

Heel eerlijk: Nee, helaas niet. Er zijn Europese regels m.b.t. de maximale uitzendsterkte van een wifi apparaat. Ondanks de moderne techniek kan het dus voorkomen dat het bereik niet voldoende is als je over lange afstand wilt zenden, of als er veel obstakels in de weg staan. Dit is overigens bij alle wifi producten hetzelfde.

Is wifi net zo veilig als een kabel

Ja zeker, het wifi signaal wordt via een beveiligde verbinding verzonden. De digitale pakketjes zijn ook nog eens digitaal versleuteld zodat ze niet zomaar door iedereen opgevangen kunnen worden. Ook als anderen binnen het bereik van de camera's of recorder zijn kunnen ze de draadloos verzonden beelden niet opvangen.

Welke resolutie heb je nodig?

De resolutie van je camerabewaking set bepaald de grootte van het beeld. Hoe hoger de resolutie hoe groter het beeld. Een eenvoudige vergelijking: op een kleine foto in de krant zie je altijd minder details dan op een grote foto.

Je kunt bij ons kiezen uit verschillende resoluties:

2 MegaPixel

2 MegaPixel camera's hebben een 1080p Full HD beeld. Het is wel de laagste resolutie die we op dit moment bieden. Qua prijs een voordelige optie en vaak gekozen voor het filmen dichtbij de camera of op locaties met een relatief laag risico.

4 MegaPixel

Deze resolutie is alleen beschikbaar bij IP camera's. De Neview Colorview IP camera's worden standaard namelijk geleverd met een 4 MegaPixel resolutie. Qua beeld zijn ze goed vergelijkbaar met 5 MegaPixel camera's, maar de colorview techniek zorgt voor kleurenbeeld in de nacht.

5 MegaPixel

Dit is de eerstvolgende stap na 2 MegaPixel is bij de meeste beveiligingssets. Het beeld van 5 MegaPixel camera's is bijna 2.5 keer groter dan bij Full HD. Deze resolutie wordt dan ook vaak gekozen voor thuis en zakelijk gebruik.

8 MegaPixel

Voor de veeleisende gebruiker hebben we 8 MegaPixel camera's. Met een 4K ultra HD resolutie breng je alle details zo goed mogelijk in beeld. Veel klanten die kiezen voor 8 MegaPixel beseffen dat ze nu iets kiezen wat ze de komende 5-10 jaar willen gebruiken.

Je kunt 2, 5 en 8 MegaPixel kiezen bij IP camera sets, 4-in-1 camera sets en bij wifi camera sets. 4 MegaPixel is op dit moment alleen beschikbaar bij IP camera sets.


Keuzehulp camerabewaking openen

Voor- en nadelen

IP camera sets

  Aan te sluiten met netwerkkabel, verkrijgbaar in veel lengtes en eenvoudig zelf te maken.
  Voeding & video via één UTP kabel, je moet dan wel gebruik maken van PoE.
  Beschikbaar met 2, 4, 5 & 8 MegaPixel camera's.
  Gratis app voor Android en Apple en software voor je Windows en Apple computer.
  Plug&play bij gebruik van een PoE recorder, anders moet je dit handmatig instellen.
  Duurder dan vergelijkbare 4-in-1 camerasets door de extra techniek in elke camera.


4-in-1 camera sets

  Aan te sluiten met combikabel, je ontvangt er eentje van 20 meter voor elke camera.
  Voeding & video via dezelfde kabel.
  Beschikbaar met 2, 5 & 8 MegaPixel camera's.
  Gratis app voor Android en Apple en software voor je Windows en Apple computer.
  Plug&play, zodra alles is aangesloten begint het opnemen, je hoeft dat niet in te stellen.
  De meegeleverde kabels hebben al stekkers, daardoor is het aanleggen lastiger.


Wifi camera sets

  Draadloze overdracht tussen camera's en recorder, je hoeft geen kabels te leggen.
  Het systeem maakt gebruik van een eigen wifi netwerk, je hebt geen belasting op je thuisnetwerk.
  Beschikbaar met 2, 5 & 8 MegaPixel camera's.
  Gratis app voor Android en Apple en software voor je Windows en Apple computer.
  Plug&play, zodra alles is aangesloten begint het opnemen, je hoeft dat niet in te stellen.
  Het bereik wordt beïnvloed door obstakels tussen de camera en recorder.

Beveiligingscamera set op maat

Al onze beveiligingscamera's zijn online verkrijgbaar in set van 1, 2, 3, 4, 6 of 8 camera's en een recorder. Ben jij op zoek naar een combinatie van verschillende camera’s of een ander aantal dan we standaard aanbieden? Neem gerust contact met ons op, want we kunnen ook op maat een voordeelpakket, inclusief korting, voor je samenstellen.

Vraag naar de mogelijkheden

Beveilingscamera set buiten

Wist je dat al onze beveiligingscamera sets geschikt zijn voor buiten? Hiermee kun je de buitenkant van je bedrijfspand of woning goed beveiligen. De camera's hebben een IP66 markering, ze zijn dus geschikt voor regen, wind & sneeuw. Ga je jouw camera in de volle zon hangen? Ook dat is geen enkel probleem, alle beveiligingscamera's in ons assortiment zijn geschikt voor deze omstandigheden.

Maak je keuze uit de volgende subcategorieën, of bekijk alle camera sets hieronder

Er zijn 170 producten.

Item 1-50 van 170 in totaal item(s)

Actieve filters
Ben je niet op zoek naar een complete camerabeveiliging set? Bekijk dan eens onze losse beveiligingscamera's en recorders.

arrow_upward