incl. BTW

Filteren op

Prijs

Prijs

  •  2,00 -  20,00

Kabellengte

KabellengteKlantenservice

Het is telefonisch momenteel erg druk, we verzoeken je daarom een e-mail te sturen.

0528 - 522 182
Ma-Vr: 13:00 - 16:00

info@cctvwinkel.nl
Ma-Vr: 10:00 - 17:00

Showroom
Piet Soerstraat 1
7903TJ Hoogeveen

Bezoek & afhalen op afspraak


Samenwerking PolitieGratis hulp op afstand

Verlengkabels & splitters voor 5 t/m 52 volt voeding

Zoek je een verlengkabel of splitter voor de voeding van je recorder of camera? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze verlengkabels en splitters zijn geschikt voor 5 t/m 52 volt.

  Je kunt de filters gebruiken om snel een overzicht te krijgen met de kabels die aan jouw wensen voldoen.

Er zijn 9 producten.

Item 1-9 van 9 in totaal item(s)

Actieve filters
Verlengkabels voor voeding

Beveiligingscamera’s hangen vaak buiten, bijvoorbeeld omdat je je hele terrein wilt beschermen. Afhankelijk van de grootte van dat terrein, kan het zo zijn dat de afstand die tussen de camera’s en het stopcontact overbrugd moet worden een behoorlijke afstand is. In dat geval bieden onze verlengkabels voor je adapter de oplossing!

Maximale lengte verlengkabel

We hebben stroom verlengkabels tot 20 meter. Als dat niet voldoende is kun je twee kabels met elkaar verbinden, maar elke meter kabel zorgt voor spanningsverlies, afhankelijk van het type camera kan het dus voorkomen dat een te lange kabel zorgt voor teveel spanningsverlies en dus niet correct werkt. In dit geval zul je een regelbare voeding moeten gebruiken, je kunt dan een hoger voltage instellen om het spanningsverlies op te vangen. Een adpater dichterbij je camera plaatsen is natuurlijk ook een optie.

Stroomsplitters

Wanneer je een cameraset met meerdere beveiligingscamera’s aanschaft, moet je dus ook meerdere camera’s aan voorzien van stroom. Om meerdere camera’s aan te kunnen sluiten op één voeding heb je een stroomsplitter nodig. Deze splitter zorgt ervoor dat meerdere camera’s renderen op de manier waarop jij dat wilt. In onze webshop vind je stroomsplitters met het de volgende aantallen aansluitingen:

- Van 1 naar 2 aansluitingen
- Van 1 naar 4 aansluitingen
- Van 1 naar 8 aansluitingen

Zorg er wel voor dat je voeding sterk genoeg is voor het voeden van het aantal camera's dat je wilt aansluiten.

Voeding én video in één kabel

Wil je voeding én video in één kabel? Dan kun je kiezen voor een combikabel met BNC en voedingsconnector. We hebben combikabels in 20 en 40 meter

Bekijk onze combikabels
arrow_upward