incl. BTW

Filteren op

Prijs

Prijs

  •  99,00 -  749,00

Camera resolutie

Camera resolutie

Aantal camera's inbegrepen

Aantal camera's inbegrepen

Met beeldscherm

Met beeldschermKlantenservice

Het is telefonisch momenteel erg druk, we verzoeken je daarom een e-mail te sturen.

0528 - 522 182
Ma-Vr: 13:00 - 16:00

info@cctvwinkel.nl
Ma-Vr: 10:00 - 17:00

Showroom
Piet Soerstraat 1
7903TJ Hoogeveen

Bezoek & afhalen op afspraak


Samenwerking PolitieGratis hulp op afstand

Wifi camera sets

Op zoek naar een draadloze beveiligingscamera set? Kies dan één van onze sets met wifi. Deze beveiligingscamera sets met wifi zijn voorzien van hun eigen netwerk. Je hoeft ze dus alleen op het stopcontact aan te sluiten en de camera maakt verbinding met de recorder. Plug&Play noemen we dat! Je kunt ze overal gebruiken, ook als er nog geen internet is. wel zo makkelijk toch?

 

Er zijn 13 producten.

Item 1-13 van 13 in totaal item(s)

Actieve filters
Voor- en nadelen van Wifi camera sets

Draadloze camera's hebben veel voordelen. Welke zijn voor jou relevant? Om een goede keuze te kunnen maken zetten wij de voordelen, maar ook nadelen voor je op een rij:

  Zeer eenvoudige installatie dankzij handige Plug & Play functie.
  Voorzien van eigen wifi netwerk, dus geen belasting van andere netwerken.
  Onze wifi sets maken standaard gebruik van een beveiligde draadloze verbinding.
  Voorzien van sterke wifi zenders en ontvangers voor het beste bereik.
  De gratis app en software zijn erg uitgebreid én gebruiksvriendelijk.
  Een draadloze verbinding is altijd minder betrouwbaar dan een kabel.
  Het bereik van draadloze camera's wordt beïnvloed door muren en andere obstakels.


Verschillende resoluties

Bij het kiezen van een beveiligingscamera wifi set, bepaal je eerst de resolutie. Hoe hoger de resolutie, hoe groter en dus duidelijker het beeld. Een hogere resolutie is in aanschaf iets duurder, maar voorkomt mogelijk een hoop ergernis in de toekomst. We hebben wifi camera sets in de volgende resoluties: - 8 MegaPixel: 3072 x 2592 pixels (4 keer zo groot als full HD) - 5 MegaPixel: 2592 x 1944 pixels (2.5 keer zo groot als full HD) - 2 MegaPixel: 1920 x 1080 pixels (Beter bekend als 1080p full HD)

Hieronder zie je een afbeelding met de verhouding tussen de verschillende resoluties.

Verhouding wifi resoluties

Persoonlijk advies

Weet je nog niet precies welke beveiligingscamera het beste past bij jouw woning of bedrijfspand? Of wil je eerst meer informatie over ons aanbod? We adviseren je graag. Kom gerust eens langs in onze showroom in Hoogeveen, stuur ons een e-mail of neem telefonisch contact op. Dan zorgen we samen dat jouw eigendom optimaal beveiligd wordt.

Volledig eigen wifi netwerk

Onze wifi beveiligingscamera sets maken gebruik van een eigen wifi netwerk. Daardoor heeft het toevoegen van wifi camera's geen invloed op de snelheid van je bestaande wifi netwerk. Die kun je dus gewoon blijven gebruiken voor gamen, TV kijken of muziek luisteren. De wifi camera's van de Neview beveiligingscamera set wifi maken rechtstreeks verbinding met de recorder via een eigen wifi netwerk.

Wifi camera set met beeldscherm

Wil je jouw camerabeelden direct kunnen zien? Dan kun je natuurlijk een beeldscherm of TV aansluiten op je wifi camera set, maar je kunt ook kiezen voor een wifi cameraset met beeldscherm. Het beeldscherm is direct de recorder en neemt dus ook alle beelden voor je op.

Je kunt de set eenvoudig bedienen met de muis die je rechtstreeks op dit 12 inch beeldscherm kunt aansluiten. Bekijk hier alle sets met beeldschermrecorder.

Wifi camera set met beeldscherm

Andere beveiligingscamera sets

In onze webshop vind je meer dan alleen beveiligingscamera sets met wifi. Je kunt ook kiezen voor een IP camerabeveiliging set. Een IP camera sluit je aan op je netwerk door middel van een kabel. Ten opzichte van een wifi camera set is dit systeem minder flexibel, maar de verbinding is stabieler. We hebben ook 4-in-1 beveiligingscamera sets. Deze sets zijn vaak voordeliger dan IP camera sets omdat de camera's wat eenvoudiger zijn. Qua beeldkwaliteit doen ze echter niet onder voor IP camera's.

Bekijk hier onze keuzehulp
arrow_upward