incl. BTW

Filteren op

Prijs

Prijs

  •  449,00 -  649,00

Lens

Lens

Resolutie

ResolutieKlantenservice

Het is telefonisch momenteel erg druk, we verzoeken je daarom een e-mail te sturen.

0528 - 522 182
Ma-Vr: 13:00 - 16:00

info@cctvwinkel.nl
Ma-Vr: 10:00 - 17:00

Showroom
Piet Soerstraat 1
7903TJ Hoogeveen

Bezoek & afhalen op afspraak


Samenwerking PolitieGratis hulp op afstand

PTZ camera's

PTZ staat voor Pan Tilt Zoom, een PTZ camera kun je dus draaien, kantelen en in- en uitzoomen. De besturing van PTZ camera's gebeurd op afstand, bijvoorbeeld via een computer, recorder of een PTZ controller.

Naast directe besturing kun je er ook voor kiezen een PTZ camera een vooraf ingesteld programma te doorlopen met 2 tot 220 punten die in beeld gebracht moeten worden.

  Je kunt de filters gebruiken om snel een overzicht te krijgen met de PTZ camera's die aan jouw wensen voldoen.

Er zijn 4 producten.

Item 1-4 van 4 in totaal item(s)

Actieve filters
360 graden draaibaar

Wij bieden alleen PTZ camera's van professionele kwaliteit. Mede daardoor zijn de IP PTZ camera's in ons assortiment 360 graden draaibaar. Je kunt dus altijd ronddraaien en hoeft aan het einde (bijvoorbeeld helemaal links) niet terug te draaien om net iets verder naar achter te kijken.

Kantel je de PTZ camera van boven ver naar beneden, dan zal deze automatisch 180 graden draaien en terugkantelen zodat het beeld niet ondersteboven staat, deze functie is standaard in al onze PTZ camera's.

Tot 220 punten instellen

Je kunt bij de IP PTZ camera's van Neview tot wel 220 punten instellen om je camera eenvoudig naar toe te sturen. Wil je dit niet zelf doen? Dan kun je ook een "tour" instellen met 2 tot maximaal 220 punten. De PTZ camera doorloopt deze tour continue tot je zelf kiest dit te stoppen. Per punt kun je zelf instellen hoe lang het in beeld moet blijven. Omdat de PTZ camera's over een autofocus functie beschikken is het beeld altijd scherp, bij elke beweging wordt namelijk opnieuw scherp gesteld. Je kunt dus gerust wisselen tussen belangrijke punten dichtbij en ver weg zonder je zorgen te maken over de scherpte van je beeld.

Besturing van een PTZ camera

De PTZ camera's in ons assortiment sluit je aan op het netwerk, het zijn dus IP camera's met een PTZ functie. Voor de besturing (in- en uitzoomen, draaien en kantelen) heb je vier mogelijkheden:

Besturing via de browser
Je kunt de PTZ camera besturen door in te loggen via de browser. Je ziet dan beeld en de besturingsknoppen aan de linkerzijde

Besturen met de VMS software
Als je minder afhankelijk wilt zijn van je browser kun je de PTZ camera besturen met de VMS software, ook hier kun je de beelden direct zien en eventueel zelfs opnemen.

Besturen via de recorder
Als je de PTZ camera hebt toegevoegd aan je NVR (IP camera recorder) dan kun je ook via je recorder kiezen welke kant de PTZ camera op moet filmen. Bij de recorders van Neview werkt dit standaard, als je een recorder van een ander merk hebt is het handig om dit even te controleren.

Besturen met een PTZ controller
Wil je niet afhankelijk zijn van een muis voor de besturing van jouw PTZ camera('s)? Dan kun je een PTZ controller gebruiken met een joystick. Met een PTZ controller kun je meerdere PTZ camera's bedienen door de sneltoetsen op de controller in te drukken, vervolgens kun je met de joystick draaien, kantelen en zoomen.
arrow_upward