incl. BTW

Filteren op

Prijs

Prijs

  •  199,00 -  469,00

Categorieën

Categorieën

Aantal camera's

Aantal camera's

Resolutie

Resolutie

PoE poorten

PoE poortenKlantenservice

Het is telefonisch momenteel erg druk, we verzoeken je daarom een e-mail te sturen.

0528 - 522 182
Ma-Vr: 13:00 - 16:00

info@cctvwinkel.nl
Ma-Vr: 10:00 - 17:00

Showroom
Piet Soerstraat 1
7903TJ Hoogeveen

Bezoek & afhalen op afspraak


Samenwerking PolitieGratis hulp op afstand

Recorders voor camerabewaking

In ons assortiment vind je twee soorten recorders voor beveiligingscamera’s, namelijk: recorders voor IP camera’s (oftewel NVR) en 5-in-1 recorders voor HD-CVI, HD-TVI, AHD, Analoge en IP camera's (ook wel XVR genoemd). Als je IP camera's van Neview, of een ander merk met Onvif of RTSP stream hebt, kun je het beste kiezen voor een IP camera recorder. Wil je naast IP camera's ook nog HD-CVI, HD-TVI, AHD of analoge beveiligingscamera's aansluiten, dan zijn onze 5-in-1 recorders precies wat je zoekt.

Kies hieronder een subcategorie, of gebruik de filters om de producten te bekijken die aan jouw wensen voldoen

Er zijn 14 producten.

Item 1-14 van 14 in totaal item(s)

Actieve filters
Recorders voor beveiligingscamera's

Je kunt natuurlijk niet continue zelf naar de beelden van je beveiligingscamera's kijken, daarom is het handig om die beelden op te nemen. Opnemen van camerabeelden gebeurt vaak met een recorder. Deze recorders worden vaak met een afkorting aangeduid, de meest gebruikte daarin zijn:

  • NVR - Afkorting voor een recorder voor IP camera's.
  • DVR - Afkorting voor een recorder, voornamelijk alleen geschikt voor analoge camera's.
  • CVR - Afkorting voor een recorder voor HD-CVI camera's
  • XVR - Afkorting voor een recorder geschikt voor meerdere soorten camera's (samenvoeding van NVR, DVR en CVR).

Als we de term "recorder" gebruiken bedoelen we dus één van bovenstaande. Op dit moment vindt je alleen nog de NVR en XVR in ons assortiment. De XVR heeft namelijk de functies van onder andere de DVR en CVR overgenomen.

Recorders voor IP camera's

Als je alleen IP camera's wilt aansluiten kun je het beste kiezen voor een IP camera recorder, ook wel NVR (Netwerk Video Recorder) genoemd. Deze recorders zijn geschikt voor de laatste technieken zoals H.265 compressie, 4K ultra HD opname en enkele modellen beschikken over PoE (Power over Ethernet).

Je kunt op onze IP camera recorders alle IP camera's in onze webshop aansluiten, maar IP camera's van andere merken kun je ook opnemen zolang ze Onvif of RTSP ondersteunen.

Bekijk onze recorders voor IP camera's

Recorder mét camera kopen?

Heb je zelf nog geen beveiligingscamera of wil je je systeem uitbreiden met extra camera’s én zoek je nog een recorder? Dan kun je het beste kijken bij onze voordeelsets, deze zijn namelijk voordeliger dan losse producten in onze webshop. Staat je combinatie er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op, dan maken we graag een offerte voor je.

Bekijk onze beveiligingscamera sets

Showroom bezoeken?

Heb je na het lezen van onze uitleg nog vragen of wil je liever persoonlijke uitleg krijgen? Kom dan gerust naar onze showroom in Hoogeveen. We hebben alle recorders voor je klaar staan en je kunt naar hartelust bekijken en proberen. Vragen over je recorder beantwoorden we natuurlijk graag. We zijn op werkdagen geopend van 10:00 tot 17:00, maar het is handig als je even een afspraak maakt, dan weten we zeker dat we de tijd voor je hebben.

Wil je liever per e-mail of telefoon geholpen worden? Dan kun je ons op werkdagen tussen 10:00 en 17:00 bereiken per telefoon, of per e-mail op info@cctvwinkel.nl

Bekijk onze contactmogelijkheden

Recorder voor verschillende soorten camera's

Als je naast IP camera's ook andere bewakingscamera's hebt, zoals HD-CVI, HD-TVI, AHD of analoge camera's. Dan kun je het beste kiezen voor een 5-in-1 recorder. Deze recorders hebben we met een 1080p full HD en 5 MegaPixel resolutie en ze zijn geschikt voor het opnemen van IP camera's, HD-CVI camera's, HD-TVI camera's, AHD camera's en analoge bewakingscamera's.

Recorders voor HD-CVI beveiligingscamera's

Als je HD-CVI camera's van Neview, Dahua of een ander merk hebt kun je deze aansluiten op de 5-in-1 recorders in ons assortiment. Het is daarbij wel belangrijk dat je recorder de resolutie kan opnemen die de camera afgeeft. Is je HD-CVI camera 2 MegaPixel, kies dan ook voor een recorder van minimaal 2 MegaPixel. Het HD-CVI signaal is verder altijd gelijk, dus niet merk of type afhankelijk. HD-CVI kun je met een HD-CVI of 5-in-1 recorder opnemen.

Recorders voor HD-TVI camera's

HD-TVI is vergelijkbaar met HD-CVI, het wordt echter niet door Dahua gebruikt, maar door Hikvision. Je kunt het signaal van je Neview, Hikvision, of ander merk bewakingscamera gewoon opnemen met onze 5-in-1 recorders. Je dient er hier ook weer rekening mee te houden dat de recorder de resolutie van de camera kan opnemen.

Recorders voor AHD camera's

Analoog HD, in het Engels Analog HD wordt afgekort tot AHD. AHD camera's worden door heel veel fabrikanten gemaakt en zijn op veel plaatsen verkrijgbaar. De 4-in-1 Neview camera's in onze webshop kunnen ook een AHD signaal doorgeven aan de recorder. Als je al AHD camera's hebt maakt het niet uit van welk merk deze zijn, je kunt het signaal altijd opnemen met een 5-in-1 recorder. Zorg wel dat je een recorder neemt die de resolutie van je AHD camera kan opnemen.

Recorders voor Analoge camera's

Heb je nog analoge camera's in gebruik? Dan kun je deze aansluiten op een 5-in-1 recorder. Het maakt voor de analoge resolutie niet uit of je kiest voor 2 MegaPixel, 5 MegaPixel of 8 MegaPixel aangezien de analoge resolutie lager is. Wil je in de toekomst camera's vervangen, houd er dan nu al rekening mee dat ze op je nieuwe recorder aangesloten kunnen worden.

Bekijk onze 5-in-1 recorders


arrow_upward