incl. BTW

Filteren op

Prijs

Prijs

  •  0,00 -  59,00

Categorieën

Categorieën

Kabellengte

Kabellengte

Type kabel

Type kabelKlantenservice

Het is telefonisch momenteel erg druk, we verzoeken je daarom een e-mail te sturen.

0528 - 522 182
Ma-Vr: 13:00 - 16:00

info@cctvwinkel.nl
Ma-Vr: 10:00 - 17:00

Showroom
Piet Soerstraat 1
7903TJ Hoogeveen

Bezoek & afhalen op afspraak


Samenwerking PolitieGratis hulp op afstand

Kabels voor bewakingscamera's en apparatuur

Voor het aansluiten van je beveiligingscamera's heb je vaak kabels nodig. In deze categorie vind je verschillende soorten netwerkkabels, combikabels, HDMI kabels en stroomkabels. Neem gerust contact met ons op als je niet weet welke kabel je nodig hebt.

Kies hieronder je categorie. Je kunt bij elke categorie specifieke filters gebruiken om het gewenste product z.s.m. te vinden.

Er zijn 39 producten.

Item 1-39 van 39 in totaal item(s)

Actieve filters
Welke kabel heb jij nodig voor jouw camerabewakingssysteem?

Je kunt alle systemen met behulp van onze kabels zelf aansluiten en configureren. Natuurlijk adviseren we je graag over wat je precies nodig hebt. Kom je er niet uit naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Neem dan gerust contact op. Daarnaast kun je gebruik maken van onze keuzehulp bij de aanschaf van producten én de handleidingen wanneer je het systeem gaat aansluiten.

Analoge beveiligingscamera

Heb je een analoge beveiligingscamera of een 4-in-1 beveiligingscamera waarmee je een analoog signaal naar jouw recorder wilt zenden? Dan heb je afhankelijk van het type camera en recorder een combikabel nodig. Je kunt dan met één kabel niet alleen dit analoge signaal versturen, maar ook je beveiligingscamera van voeding voorzien, zodat je niet in de buurt van je camera een stopcontact nodig hebt. Past de aansluiting van de combikabel niet op jouw recorder of camera? Gebruik dan een verloopstukje, die vindt je hier.

HD-CVI, HD-TVI of AHD camera

Wil je jouw (4-in-1) HD camera aansluiten op je recorder of een omvormer? Dan kun je hiervoor een combikabel gebruiken. We hebben deze met een lengte van 20 meter, of 40 meter. Als je een 4-in-1 cameraset bij ons aanschaft krijg je standaard één combikabel van 20 meter bij elke camera. De combikabel zorgt voor voeding en video, zo hoef je nooit een stopcontact in de buurt van jouw camera te hebben. Past de aansluiting van de combikabel niet op jouw recorder of camera? Gebruik dan een verloopstukje, die vindt je hier.

IP camera

Voor het aansluiten van een IP camera heb je netwerkkabel nodig. Dit kan een Cat 5e of Cat 6 netwerkkabel zijn. Bij wifi IP camera's heb je deze kabel niet nodig, de signaaloverdracht gaat dan draadloos. Alle netwerkkabels in onze webshop zijn ook geschikt voor PoE (Power over Ethernet) en we hebben ze kant-en-klaar tot wel 50 meter. Wil je liever kabel op rol? Dan hebben we rollen van 100 en 300 meter voor je.

Beeldscherm aansluiten

Wil je een beeldscherm aansluiten op jouw recorder? Dan kun je hiervoor een VGA of HDMI kabel gebruiken. Omdat HDMI  een betere beeldoverdracht heeft (digitaal i.p.v. analoog) bieden we op dit moment enkel nog HDMI kabels aan. Alle beeldschermen in onze webshop zijn overigens ook voorzien van een HDMI aansluiting. We hebben HDMI kabels tot wel 30 meter.

Netwerkkabel (UTP kabel)

UTP kabels, ook wel netwerkkabels of ethernet kabels genoemd, zijn de meest geschikte kabels om bewakingscamera’s, camera beveiligingssystemen of recorders op je netwerk aan te sluiten. In ons aanbod vind je UTP kabels per 1, 3, 5, 10, 15, 20, 30 en 50 meter als Cat 5e of Cat 6 kabel. Wil je geen standaard lengte? Dan hebben we ook kabels op rol. Je vindt dus altijd de geschikte kabel voor jouw situatie.

Je kunt UTP kabels gebruiken voor het aansluiten van IP camera's met of zonder PoE. Je kunt dan kabels tot 100 meter (of zelfs 250 meter met onze PoE switches) gebruiken. Heb je 4-in-1 camera's of een camera met een BNC aansluiting? Dan kun je ook UTP kabel gebruiken i.c.m. een video balun voor voeding & video via de netwerkkabel. De maximale lengte is dan afhankelijk van je voeding en camera type. Doorgaans is dit circa 75 meter.

Bekijk onze video baluns

HDMI kabels

Je kunt een beeldscherm op je recorder aansluiten door gebruik te maken van HDMI kabels. De HDMI kabels in ons assortiment zijn niet geschikt voor 4K video, daarvoor zijn enkele kabels namelijk te lang. Ze zijn wel geschikt voor 1080p video tot wel 30 meter via HDMI te sturen.

Beveiligingscamera set

Ben je aan het kijken naar een compleet nieuw camerasysteem? Dan is het mogelijk goed om te weten dat we bij onze camerasets met 4-in-1 camera's al combikabels leveren. We hebben een ruim aanbod complete beveiligingssets op onze website staan. Heb je vragen over het soort kabel wat je nodig hebt bij je set? Neem dan gerust contact met ons op.

Bekijk camerabewaking sets

Niet goed? Geld terug!

Past de kabel onverwacht toch niet? Dan heb je bij ons 30 dagen de tijd om je bestelling retour te sturen. Zorg er dan wel voor dat de kabel in nieuwstaat en weer netjes opgerolt in de doos gaat. Voor producten die wij in nieuwstaat terug ontvangen krijg je van ons het aankoopbedrag terug.

Combikabels: BNC kabel met voeding

Voor het aansluiten van onze 4-in-1 camera's, of je bestaande camera's (analoog, HD-CVI, HD-TVI of AHD) kun je gebruik maken van een combikabel. Een combikabel heeft aan beide zijden een BNC connector voor video en een connector voor de voeding van je camera. Je kunt daardoor de camera's centraal voeden (bij de recorder) en je hoeft niet bij elke camera een adapter (en dus een stopcontact) te hebben. De combikabels hebben we met een lengte van 20 of 40 meter, maar je kunt ze eventueel verlengen met een koppelstukje.

Bekijk het BNC koppelstukje

De combikabels zijn geschikt voor Analoge camera's, HD-CVI camera's, HD-TVI camera's en AHD camera's met een resolutie tot maximaal 8 MegaPixel. Je kunt onze combikabels helaas niet gebruiken voor HD-SDI camera's. Combikabels gaan ook wel door het leven als RG59 kabel, BNC kabel of Coaxkabels. In alle gevallen zijn ze voorzien van een BNC connector voor video en een voedingsconnector.

Stroomkabels voor 5 t/m 52 volt

Het komt regelmatig voor dat de kabel aan een adapter te kort is, maar niet vaak genoeg om ze met een langere kabel te leveren. Als de standaard meegeleverde kabel te kort is kun je deze verlengen met onze stroom verlengkabels van 3, 5, 10 of 20 meter. Wil je ook meerdere camera's op één adapter aansluiten? Gebruik dan onze splitters, verkrijgbaar met 2, 4 of 8 aansluitingen. Zorg er wel voor dat je nooit meer apparaten aansluit dan qua vermogen mogelijk is.

Bekijk onze stroomkabels

Persoonlijk advies

Laat je je graag adviseren over jouw situatie voordat je een aankoop doet in onze webshop? Geen enkel probleem. Kom bijvoorbeeld langs in onze showroom in Hoogeveen of neem contact op per telefoon of e-mail wanneer je dit handiger vindt. We zijn van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar van 10:00 tot 17:00, maar je kunt ons natuurlijk altijd mailen of het online contactformulier invullen.
arrow_upward