incl. BTW

Filteren op

Prijs

Prijs

  •  0,00 -  25,00

Kabellengte

KabellengteKlantenservice

Het is telefonisch momenteel erg druk, we verzoeken je daarom een e-mail te sturen.

0528 - 522 182
Ma-Vr: 13:00 - 16:00

info@cctvwinkel.nl
Ma-Vr: 10:00 - 17:00

Showroom
Piet Soerstraat 1
7903TJ Hoogeveen

Bezoek & afhalen op afspraak


Samenwerking PolitieGratis hulp op afstand

Combikabels (BNC+voeding) voor bewakingscamera's

Combikabels zijn aan beide zijden voorzien van twee connectoren, namelijk een 12 volt voedingsstekker en een BNC connector voor video. Op die manier heb je voeding en video via één kabel. Dat is wel zo handig.

  Je kunt meerdere combikabels aan elkaar koppelen met het koppelstukje.

Er zijn 4 producten.

Item 1-4 van 4 in totaal item(s)

Actieve filters
BNC kabel nodig?

De combikabel gaat ook wel door het leven als "BNC kabel", maar we zien ook vaak de benamingen "coax kabel" of "RG59 kabel" voorbij komen. De BNC aansluiting op een combikabel is universeel, je hebt slechts twee soorten, namelijk het mannetje en het vrouwtje. Het mannetje past in het vrouwtje als je ze aan elkaar wilt verbinden. Het maakt dus niet uit van welk merk jouw camera of recorder is, de BNC aansluiting van onze combikabels past altijd. De combikabels in onze webshop zijn geschikt voor:

- Analoge beveiligingscamera's
- HD-CVI beveiligingscamera's tot 8 MegaPixel
- HD-TVI beveiligingscamera's tot 8 MegaPixel
- AHD beveiligingscamera's tot 8 MegaPixel

Je kunt ze helaas niet gebruiken voor HD-SDI camera's. Je kunt ze gebruiken voor camera's met een voltage tussen 5 en 52 volt.

4-in-1 beveiligingscamera’s

Combikabels met BNC en voedingsstekker zijn niet geschikt voor IP camera’s. Wel kun je ze gebruiken in combinatie met onze 4-in-1 beveiligingscamera’s. Deze camera’s kunnen verschillende signalen versturen en passen dus bij verschillende soorten recorders. Dit zijn ook de enige camera’s in onze webshop die nog het analoge signaal kunnen versturen.

Bekijk onze 4-in-1 camera's

Niet goed? Geld terug!

Heb je een combikabels bij ons gekocht, maar is de kabel niet helemaal naar wens? Dan kun je deze, mits netjes opgerold en in nieuwstaat binnen 30 dagen naar ons retour sturen. Voor producten die wij in nieuwstaat terug ontvangen krijg je van ons het aankoopbedrag terug.

Comibikabels verlengen?

Soms is 20 meter te kort, daarvoor zou je dan de 40 meter kabel kunnen gebruiken, maar wat als 40 meter ook te kort is? Je kunt veilig je combikabels aan elkaar koppelen met het BNC koppelstukje. De voedingsstekkers passen al in elkaar, hiervoor heb je geen koppelstukje nodig. Zorg er wel voor dat de totale lengte van jouw kabel niet meer dan 80 meter wordt.

Tip: Als je lange kabels kunt gebruiken kun je wellicht ook werken met een video balun.

Combikabel ook voor voeding

Je gebruikt een combikabel niet alleen voor video, maar ook voor de voeding van je camera. De voedingsstekkers hebben een maat van 5.5 x 2.1 mm. Je kunt ze gebruiken voor 5 volt t/m 52 volt. Op die manier hoef je niet in de buurt van elke bewakingscamera een aparte voeding te plaatsen, maar kun je dit centraal regelen bij je recorder.

Overige kabels en splitters

Misschien is een combikabel niet wat je zoekt voor jouw camerabewaking? Kijk dan gerust in onze webshop bij alle andere kabels en splitters die we aanbieden.

- Stroomkabels voor het verlengen van de kabel aan je adapter.
- Netwerkkabels voor het aansluiten van IP camera's.
- HDMI kabels voor het aansluiten van beeldschermen en TV's.

Heb je hulp nodig?

Kom je niet helemaal uit het type BNC kabel dat jij nodig hebt om de beelden van de camera’s terug te kunnen zien op jouw tv of monitor? Neem dan gerust contact met ons op. Ook voor al je overige vragen met betrekking tot onze producten kun je natuurlijk bij ons terecht. We zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag, van 10:00 tot 17:00. We horen graag van je!
arrow_upward