incl. BTW

Klantenservice

Het is telefonisch momenteel erg druk, we verzoeken je daarom een e-mail te sturen.

0528 - 522 182
Ma-Vr: 13:00 - 16:00

info@cctvwinkel.nl
Ma-Vr: 10:00 - 17:00

Showroom
Piet Soerstraat 1
7903TJ Hoogeveen

Bezoek & afhalen op afspraak


Samenwerking PolitieGratis hulp op afstand

Samenwerking Politie Noord-Nederland

Sinds 2017 is er een unieke samenwerking tussen de Politie en CCTVwinkel.nl. Één van de taken van de Politie is namelijk het informeren over goede preventieve maatregelen om inbraken te voorkomen. Daarom heeft de Politie Noord-Nederland een "preventietruck" waarmee in het land informatie bijeenkomsten worden gehouden. In de truck vind je diverse hoogwaardige producten die inbrekers buiten de deur houden, zoals hang- en sluitwerk, en sinds enkele jaren ook camerabewaking van CCTVwinkel. 


Camerabewaking levert naast waterdicht bewijsmateriaal ook een grote bijdrage aan preventieve beveiliging van woonhuizen en bedrijven. Het is bewezen dat camerabewaking afschrikt en daardoor een belangrijke rol speelt bij de keuze van inbrekers en overvallers. Dat de Politie hiervan overtuigd is is natuurlijk logisch, maar de samenwerking bevestigd dit nogmaals.


De truck van de Politie is door ons voorzien van vier camera's, een recorder en een beeldscherm. Daarnaast leveren wij informatie materiaal zoals bijvoorbeeld folders.

De preventietruck wordt bemand door de politie. Zij kunnen je basis informatie vertellen over het gebruik van camera's en natuurlijk ook over sloten, verlichting en alarmsystemen. Als je specifieke informatie wilt hebben over camerabewaking kun je daarvoor contact met ons opnemen.

De preventietruck is voorzien van een camerabewaking systeem met 4 IP camera's. De camera's worden gevoed door een recorder met 4 PoE poorten. De gebruikte camera's zijn: CHD-B1, CHD-DA3, CHD-D3 en CHD-5MD1. De beelden worden live weergegeven op een 27 inch beeldscherm die vast in de truck gemonteerd is.


Bekijk al onze camera's

We zijn zeer verheugd dat de Politie niet alleen de noodzaak en de toegevoegde waarde van camerabewaking ziet, maar ook overtuigd is van de kwaliteit en service van CCTVwinkel. We hopen daarom de samenwerking ook de komende jaren door te kunnen zetten zodat Nederland elke dag een stukje veiliger wordt.

Wil je naast camerabewaking je huis ook op andere punten goed beveiligen met bijvoorbeeld hang- en sluitwerk? Bezoek dan de preventietruck in één van de provincies.

De Politie kan je daarnaast ook heel goed informeren over de meest gekozen inbraakmethoden, en zwakke plekken van jouw huis. Neem dus gerust foto's van de voor- en achterkant mee voor een uitgebreid advies. 
Wist je dat...?

De Politie een database heeft waar je jouw bewakingscamera's kunt aanmelden? Dit maakt het voor de Politie makkelijker om camerabeelden in de wijk rondom een inbraak te verzamelen. Dit maakt de opsporing van verdachten makkelijker en zorgt voor minder tijdverspilling.

Deze service heeft "Camera in Beeld". Op de website van de Politie vind je er meer informatie over.Klik hier om je aan te melden

Er zijn 4 producten.

Item 1-4 van 4 in totaal item(s)

Actieve filters
arrow_upward