incl. BTW

Filteren op

Prijs

Prijs

  •  29,00 -  89,00

Aantal PoE poorten

Aantal PoE poortenKlantenservice

Het is telefonisch momenteel erg druk, we verzoeken je daarom een e-mail te sturen.

0528 - 522 182
Ma-Vr: 13:00 - 16:00

info@cctvwinkel.nl
Ma-Vr: 10:00 - 17:00

Showroom
Piet Soerstraat 1
7903TJ Hoogeveen

Bezoek & afhalen op afspraak


Samenwerking PolitieGratis hulp op afstand

Power over Ethernet switches voor IP camera's

Wil je IP bewakingscamera of andere netwerkapparatuur voeden via Power over Ethernet (PoE)? Het kan met onze PoE apparatuur met IEEE802.3af standaard. In ons assortiment vind je, naast zeer voordelige PoE switches van topkwaliteit, passieve injectors. Neem een kijkje en bestel eenvoudig online.

Er zijn 3 producten.

Item 1-3 van 3 in totaal item(s)

Actieve filters
PoE: Power over Ethernet

PoE, oftewel Power over Ethernet is een techniek waarbij voeding (power) en netwerk (ethernet) via dezelfde netwerkkabel aan een netwerkapparaat geleverd worden. Bij het gebruik van PoE is een extra voedingsadapter voor het apparaat overbodig. Bijna alle IP camera's in onze webshop, met uitzondering van de PTZ camera's, kunnen gevoed worden door middel van Power over Ethernet.

PoE voor één IP camera

Wil je maar één apparaat voeden met PoE? Dan kun je gebruik maken van de PoE module voor één camera. Dit is de meest voordelige optie, je betaalt immers niet voor een volledige PoE switch waarvan je de meeste aansluitingen toch niet gebruikt. Is de kans groot dat je je systeem later wilt uitbreiden? Dan raden we je aan meteen een switch aan te schaffen met meerdere poorten.

Bekijk de module voor één apparaat

Hoogwaardige PoE switch is noodzakelijk

De kwaliteit van een PoE switch is erg belangrijk. Al je camera's zijn natuurlijk aangesloten op deze switch. Een defect in je PoE switch zorgt er direct voor dat je bewakingssysteem niet meer werkt. De PoE switches van Neview zijn van uitstekende kwaliteit om ervoor te zorgen dat je IP camera's zo goed mogelijk werken.Je kunt de Neview PoE switches natuurlijk ook gebruiken voorcamera's van andere merken, of andere PoE apparaten die van dezelfde standaard gebruik maken.

Overige randapparatuur

Wil je jouw camera's op een andere manier aansluiten, of ben je op zoek naar andere randapparatuur? In onze webshop vind je nog veel meer randapparatuur om je camera bewakingssysteem compleet te maken. Bekijk ook ons assortiment wat de volgende randapparatuur betreft:

Infraroodlampen
Omvormers
PTZ controllers
Beeldschermen
Netwerk switches

Verschil PoE (IEEE 802.3af) en PoE+ (IEEE 802.3at)

Er bestaan twee PoE standaarden, de standaard PoE switch (IEEE 802.3af) met 15,4 watt per poort en PoE+ (IEEE 802.3at) waarbij 30 watt per poort beschikbaar is. Voor bijna alle netwerkapparatuur (zo ook onze IP camera's) voldoet IEEE 802.3af, oftewel PoE met 15,4 watt per poort. Bij veeleisende apparatuur kan PoE+ met 30 watt per poort benodigd zijn. In onze webshop vind je PoE IEEE 802.3af poorten met verschillende aantallen poorten. Een switch met één poort noemen we een module omdat er van switchen (wisselen tussen meerdere poorten) geen sprake is.

Welke kabel voor Power over Ethernet (PoE)?

Als je gebruik wilt maken van PoE is een UTP of FTP kabel van minimaal Cat 5e noodzakelijk. Het is uiteraard geen enkel probleem om Cat6 kabels te gebruiken. Zorg altijd voor een goede, storingsvrije kabel voor het aansluiten van de PoE switch. Ga je de kabels zelf maken? Zorg er dan voor dat je de officiële volgorde van de aders aanhoudt.

Bekijk alle geschikte kabels

PoE switch kopen

In onze webshop vind je een ruim assortiment PoE switches. Daarnaast vind je hier enkele PoE splitters, PoE injectors en PoE extenders. Gebruik een Power over Ethernet switch om je IP camera of IP telefoon te voeden. Al onze PoE switches zijn van hoge kwaliteit en kunnen 15.4 watt per poort leveren.

Vragen over je PoE switch?

Heb je vragen over Power of Ethernet, de bijbehorende apparatuur of andere vragen over jouw camerabewakingssysteem? Neem gerust contact met ons op. We adviseren je graag. Van maandag tot en met vrijdag zijn we telefonisch bereikbaar, van 10:00 tot 17:00.
arrow_upward