incl. BTW

Klantenservice

Het is telefonisch momenteel erg druk, we verzoeken je daarom een e-mail te sturen.

0528 - 522 182
Ma-Vr: 13:00 - 16:00

info@cctvwinkel.nl
Ma-Vr: 10:00 - 17:00

Showroom
Piet Soerstraat 1
7903TJ Hoogeveen

Bezoek & afhalen op afspraak


Samenwerking PolitieGratis hulp op afstand

Buitenbehuizingen

Buitenbehuizing gebruik je wanneer je jouw box beveiligingscamera buiten wilt gaan plaatsen. De buitenbehuizing van CCTVwinkel beschikt over voldoende ruimte voor camera’s met een kleine of grote lens en werkt preventief door zijn opvallende uiterlijk. Met een bijpassende beugel hang je de behuizing eenvoudig aan een muur of aan een paal.

Er zijn 2 producten.

Item 1-2 van 2 in totaal item(s)

Actieve filters
Meerdere functies

Een buitenbehuizing voor camera’s heeft meerdere functies. Zo zijn ze bijvoorbeeld makkelijk te zien en hebben ze daardoor een preventieve functie. Daarnaast zorgt de buitenbehuizing ook nog voor extra bescherming van je camerabeveiliging set. In onze webshop vind je zowel camerahouders als camerabehuizing voor box camera’s.

Camerahouders

Met een camerahouder kun je de buitenbehuizing stevig bevestigen aan een muur of een paal. De camerahouders die je binnen ons assortiment vindt, zijn gemaakt van sterk metaal en beschikken over een draaibare en kantelbare kop, waardoor je meerdere kanten op kunt met deze camerahouder!

Service CCTVwinkel

Bij CCTVwinkel hebben we service hoog in het vaandel staan. Daarom verkopen we alleen maar kwalitatief hoogwaardige producten, die we zelf getest hebben. Zo weet je zeker dat je gedurende een lange tijd kunt genieten van je buitenbehuizing. Mocht er onverhoopt toch iets aan de hand zijn, dan bieden we altijd minimaal 24 maanden garantie.

Camerabehuizing

Onze camerabehuizing is uitermate geschikt voor box camera’s. De CW-BU camerabehuizing past op de CW-BB camerahouder en vormt daarmee een opvallend en professioneel geheel bij jou buiten de deur. Door deze camerabehuizing is je box camera ook nog eens perfect beschermd tegen weersinvloeden.

Alles voor jouw camerabewakingssysteem

In onze webshop vind je alles wat je nodig hebt voor een passend camerabewakingssysteem: camera’s, recorders, kabels, randapparatuur en verschillende accessoires. Naast buitenbehuizingen bieden we bijvoorbeeld ook de volgende accessoires aan:

- Voeding en stroom
- Losse connectoren
- Beugels en sokkels
- Stickers en borden
- Professioneel gereedschap

Neem contact op

Heb je een vraag over de buitenbehuizing voor box camera’s? Neem dan gerust contact met ons op! Ook voor al je vragen met betrekking tot onze andere producten staan onze medewerkers altijd voor je klaar. We horen graag je wensen en eisen aan, om je te kunnen adviseren op het gebied van camerabeveiliging.
arrow_upward