incl. BTW

Filteren op

Prijs

Prijs

  •  284,00 -  1.479,00

Aantal camera's inbegrepen

Aantal camera's inbegrepen

Camera resolutie

Camera resolutie

Nachtzicht

Nachtzicht

Camera kleur

Camera kleurKlantenservice

Het is telefonisch momenteel erg druk, we verzoeken je daarom een e-mail te sturen.

0528 - 522 182
Ma-Vr: 13:00 - 16:00

info@cctvwinkel.nl
Ma-Vr: 10:00 - 17:00

Showroom
Piet Soerstraat 1
7903TJ Hoogeveen

Bezoek & afhalen op afspraak


Samenwerking PolitieGratis hulp op afstand

Camerabewaking sets met 4-in-1 camera's

Een 4-in-1 camerabewaking set bestaat uit een recorder waarmee je je camerabeelden kunt opnemen, één of meerdere 4-in-1 camera's, voor elke camera een kabel van 20 meter voor het aansluiten ervan en de voeding voor je bewakingscamera's. Onze 4-in-1 camerasets zijn daarmee dus helemaal compleet en klaar voor gebruik. De 4-in-1 sets zijn plug&play, zodra je alles hebt aangesloten begint de recorder met opnemen. We hebben verschillende resoluties, je kunt kiezen uit 2, 5 of 8 MegaPixel.

Er zijn 79 producten.

Item 1-50 van 79 in totaal item(s)

Actieve filters
Waarom kiezen voor een set met 4-in-1 camera's?

Een 4-in-1 camera heeft een directe video verbinding naar de recorder, de techniek van deze moderne systemen is gebaseerd op de ouderwetse analoge camerabewaking, maar de systemen van Neview zijn hypermodern met een resolutie tot wel 4K ultra HD.

Nagenoeg geen vertraging in je beeld

Bij alle bewakingscamera's wordt licht omgezet in digitaal signaal, maar de verwerking daarna heeft veel invloed op de vertraging van je beeld. Bij IP camera's wordt dit digitale signaal weer omgezet naar een netwerksignaal zodat het verstuurt kan worden naar de recorder. De recorder moet dit signaal vervolgens weer omzetten naar een digitale video en eventueel nogmaals omvormen tot een signaal wat je HDMI scherm begrijpt.

Dit omzetten is bij 4-in-1 camera's niet nodig. Het digitale videosignaal wordt rechtstreeks via een kabel naar de recorder verstuurt die het direct kan opslaan en eventueel kan weergeven op een beeldscherm. Daardoor ontstaat er nagenoeg geen vertraging tussen de gebeurtenis en het weergeven op het beeldscherm.

Aansluiten van verschillende camera's

Onze 4-in-1 bewakings sets zijn uitgerust met camera's waarvan je het uitgangssignaal kunt kiezen. Je hebt de keuze uit HD-CVI, HD-TVI, AHD of CVBS (analoog). Daarnaast zijn de recorders bij deze sets ook nog geschikt voor het opnemen van Onvif IP camera's. Heb je dus een mix van verschillende soorten bewakingscamera's (bijvoorbeeld de bestaande analoge camera's en de nieuwe 2 MegaPixel camera's)? Dan kun je deze allemaal opnemen met de XVR die je bij onze 4-in-1 camerabewaking sets ontvangt.

Let op: Je kunt helaas geen HD-SDI camera's opnemen met deze recorder.

Heb je hulp nodig?

Kunnen we je helpen bij het maken van een aansluitplan of bij het kiezen van de juiste bewakingscamera set? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons ook altijd een plattegrond, schets of omschrijving per e-mail sturen.

Resolutie van je 4-in-1 camera set

De resolutie bepaald het formaat van het opgenomen beeld. Als je groter beeld wilt hebben heb je daarvoor een hogere resolutie nodig. Als je details beter wilt kunnen herkennen is een groter beeld en dus een hogere resolutie fijner.

De resolutie zegt echter weinig over de scherpte van een bewakingscamera. Het beeld van onze 2 MegaPixel 4-in-1 camera's is natuurlijk ook haarscherp, maar bij een hogere resolutie is het beeld groter. Je kunt dit vergelijken met twee foto's in de krant. De scherpte is gelijk, maar op een grote foto kun je meer details herkennen dan op een kleine foto.

We hebben bij onze 4-in-1 camera's de volgende resoluties:

2 MegaPixel
5 MegaPixel
8 MegaPixel

Het is goed om vooraf te bedenken waarvoor je je bewakingscamera's wilt gebruiken zodat je makkelijker de juiste resolutie kiest. Voor het bewaking van objecten relatief dichtbij de camera (enkele meters), of voor het houden van overzicht zonder dat kleine details belangrijk zijn kun je gerust een 2 MegaPixel bewakingssysteem gebruiken. Een hogere resolutie is aan te raden als het te herkennen object verder weg is, of als details erg belangrijk zijn.

Kunnen we je helpen bij het kiezen van een bewakingscamera set?

We helpen je graag bij het kiezen van de juiste bewakingsset, we begrijpen het heel goed als je door de bomen het bos niet meer ziet. We bieden de volgende mogelijkheden:

Langskomen in onze showroom
Één van onze beveiligingsexperts helpt je graag in onze showroom. We kunnen je daar alle mogelijkheden laten zien en je kunt natuurlijk jouw specifieke situatie uitleggen. Behalve de showmodellen die je werkend kunt zien hebben we alle modellen ook los liggen zodat je ze goed kunt bekijken.

Als je een keuze hebt gemaakt is het ook mogelijk om de producten direct mee te nemen bij onze afhaalbalie.

Advies per e-mail of telefoon
Als langskomen niet echt handig voor je is helpen we je natuurlijk ook graag telefonisch of per e-mail verder. Je kunt ons gerust een schets, plattegrond of bouwtekening sturen als je vragen hebt m.b.t. de locatie van je nieuwe camera's. Als je foto's of afmetingen nodig hebt van specifieke onderdelen sturen we die ook graag naar je toe.

Bekijk de keuzehulpVideokabel of video balun?

Standaard ontvang je voor elke bewakingscamera in een 4-in-1 cameraset een kabel van 20 meter. Korter hebben we ze helaas niet, maar langer is wel mogelijk (tot 40 meter) en je zou ze met een koppelstukje kunnen koppelen. Het kan natuurlijk zijn dat de standaard kabels te kort, of juist veel te lang zijn. Je kunt daarom ook gebruik maken van een video balun, dit is een kleine passive omvormer (de omvormer doet niets, behalve het veranderen van de aansluiting) die je op een UTP netwerkkabel kunt zetten. Je plaats één deel van de video balun bij de recorder en één deel bij de camera. De kabel tussen beide delen is een netwerkkabel met een lengte tussen 1 en 100 meter.

Bekijk alle video baluns


Is er signaalverlies bij video baluns?

In feite is er bij alles wat je gebruikt voor de verbinding tussen je camera en recorder signaalverlies. Ook bij de standaard kabels treedt er bij elke centimeter een miniscuul beetje verlies op. Als je de video baluns gebruikt in combinatie met een netwerkkabel tot circa 50 meter is dit geen enkel probleem. Bij langere afstanden (tot circa 100 meter) adviseren we om de kabel enkel te gebruiken voor video en de voeding vlakbij je bewakingscamera te plaatsen.
arrow_upward