incl. BTW

Neview CF-S01-5MDC2-G - Set met recorder, kabel en 1 x CF-5M-DC2-G camera


  Met deze set ben je voordeliger uit dan met losse producten.
  Dankzij de 5 MegaPixel resolutie is je beeld 2.5 keer groter dan bij full HD.
  Eenvoudig plug&play systeem zonder moeilijke instellingen.
  Vandaalbestendig: gemaakt van stevig metaal en de kabel is door de voet weggewerkt.
  Dankzij de IP66 waarde kun je deze camera binnen en buiten gebruiken.
  Je kunt deze camera niet op afstand draaien of inzoomen.

Opslagcapaciteit

Je kunt de opslagcapaciteit uitbreiden zodat je langer beelden kunt terugkijken.

Recorder type

Als je in de toekomst meer camera's wilt aansluiten kun je kiezen voor een recorder met meer aansluitingen.

 434,39
 359,00  434,39 incl. BTW
     Op dit moment niet leverbaar
  We bezorgen je bestelling voor slechts € 1,50 (excl. BTW) bij je thuis.
  Altijd gratis twee jaar garantie op je product, ook voor zakelijke klanten.
  Kom gerust langs in de showroom om je product te bekijken of af te halen.

Omschrijving

Een 4-in-1 camera set is een complete set bestaande uit een recorder, een camera, aansluitkabel (20 meter) en voeding. Met deze set ben je voordeliger uit dan met losse producten en je weet 100% zeker dat de producten goed met elkaar samenwerken.

Deze set bestaat uit één 5 MegaPixel 4-in-1 camera met een resolutie van 2952 x 1944 pixels, oftewel 2.5 keer groter dan 1080p full HD. De camera heeft een handmatig instelbare kijkhoek van 38 tot 104 graden en een nachtzicht tot 30 meter. Heb je in de buurt van de camera nog meer verlichting? Dan wordt je nachtzicht daar altijd beter van.

Deze set wordt geleverd met de CF-5M-XVR04 recorder (bekijk uitgebreide informatie hier). Deze recorder is geschikt voor maximaal 4 camera's. Deze recorder beschikt over de nieuwste H.265 compressie technologie, hiermee worden je beelden zo klein mogelijk opgeslagen zonder kwaliteitsverlies. Standaard heeft de recorder 1000 GB opslagruimte, maar je kunt dit uitbreiden tot maximaal 6000GB.

Eenvoudige installatie

Dit is een plug&play set, zodra je de kabels hebt aangesloten en de stekker in het stopcontact steekt start de recorder op en begint direct met opnemen. Voor het bekijken via je telefoon of computer moet je wel een aantal instellingen wijzigen. Gelukkig is deze 4-in-1 camera set uitgerust met zeer gebruiksvriendelijke software voor zowel je smartphone en tablet als de computer. Op onze website vindt je duidelijk geschreven stap-voor-stap handleidingen inclusief afbeeldingen. Kom je er toch even niet uit? Dan helpen we je gratis op afstand.

Geschikt voor diverse soorten camera's

Als je al bewakingscamera's hebt, ongeacht het merk, dan kun je deze zonder problemen aansluiten op de XVR van Neview in deze set. Je kunt Analoge camera's (CVBS), HD-CVI, HD-TVI en AHD camera's aansluiten via de BNC aansluitingen op de achterkant. Je kunt via het netwerk ook verbinding maken met IP camera's via Onvif. Alle IP camera's in onze webshop zijn hier geschikt voor.

Hoe lang kun je opnemen met deze recorder?

Elke situatie en elke bewakingscamera is verschillend, daarom is het heel moeilijk om precies te zeggen hoe lang je kunt opnemen met deze recorder. We kunnen dit wel redelijk inschatten op basis van onze ervaring, maar de opnameduur blijft altijd sterk afhankelijk van de hoeveelheid camera's, de opslagcapaciteit, het soort camera en wat je precies in beeld hebt. Gemiddeld gebruik je ongeveer 20-30 GB per camera per 24 uur.

Als we met deze cijfers rekenen komen we bij de volgende voorbeelden uit:

- Met 1 camera sla je per 1000 GB opslag ongeveer 32-50 dagen video op.
- Met 2 camera's sla je per 1000 GB opslag ongeveer 16-25 dagen video op.
- Met 4 camera's sla je per 1000 GB opslag ongeveer 8-12 dagen video op.

Je kunt de opslagcapaciteit van deze recorder voordelig uitbreiden. Onze tip: ga uit van de langste periode dat je afwezig bent, bijvoorbeeld de zomervakantie.

Specificaties

Type camera
CF-5M-DC2-G (Klik voor alle specificaties)
Aantal camera's inbegrepen
1 camera
Camera resolutie
5 MegaPixel
Camera kleur
Donkergrijs
Kijkhoek
Circa 38 - 104 graden
Nachtzicht
Tot 30 meter


Type recorder
CF-5M-XVR04 (Klik voor alle specificaties)
Maximaal aantal camera's
4 camera's
Opname capaciteit
1 x 1000 GB (uitbreiding mogelijk)


Beelden via app
Ja, Apple & Android
Beelden via software
Ja, voor Windows en OSx


Kabels meegeleverd
1 x 20 meter combikabel per camera
Voeding meegeleverd
Ja, voor camera en recorder

Neview
CF-S01-5MDC2-G
24 maanden carry-in

App voor smartphone & tablet

Natuurlijk wil je jouw camerabeelden ook op een smartphone of tablet bekijken. Daarom is de CF-S01-5MDC2-G van Neview voorzien van een gratis uitgebreide app voor iOS (Iphone & Ipad) en voor Android smartphones en tablets.

Deze app biedt de mogelijkheid om live mee te kijken met de camera's die je op de recorder hebt aangesloten. Natuurlijk kun je met deze app ook je opgenomen camerabeelden terugkijken. Instellen van de app is zeer eenvoudig met onze uitgebreide handleidingen, maar als het toch niet lukt helpen we je natuurlijk graag!

De functies in de app zijn natuurlijk ook buiten je eigen huis beschikbaar. Op die manier kun je zelfs op vakantie kijken wat er thuis of op de zaak gebeurt.

Software voor Windows en OSx

Na aanschaf van de CF-S01-5MDC2-G van Neview kun je ook de gratis software downloaden. Deze software is beschikbaar voor computers/laptops met Windows of OSx.

Met deze software kun je, net als met de app, live meekijken met jouw camera's, daarnaast kun je de opgenomen beelden ook makkelijk terugkijken of op je computer opslaan voor later gebruik.

Net als bij de app zijn de functies in de software ook beschikbaar buiten je eigen huis of bedrijf. Houd er wel rekening mee dat het opslaan van beelden op afstand iets langer kan duren dan binnen je eigen netwerk.

Bijpassende producten

Beoordelingen van andere klanten

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.

Schrijf een beoordeling en win!

Elke maand belonen we één product beoordeling met een leuke prijs! Heb je dit product aangeschaft? Schrijf dan nu jouw beoordeling en je maakt automatisch kans.Gebruik de voor- en achternaam van je bestelling bij het schrijven van de beoordeling, zo kunnen we contact met je opnemen als je gewonnen hebt. Van je achternaam publiceren we alleen de eerste letter (bijvoorbeeld Henk K als je Henk Kuiper invult).
arrow_upward