incl. BTW

Klantenservice

Het is telefonisch momenteel erg druk, we verzoeken je daarom een e-mail te sturen.

0528 - 522 182
Ma-Vr: 13:00 - 16:00

info@cctvwinkel.nl
Ma-Vr: 10:00 - 17:00

Showroom
Piet Soerstraat 1
7903TJ Hoogeveen

Bezoek & afhalen op afspraak


Samenwerking PolitieGratis hulp op afstand

Gereedschappen

Goed gereedschap is het halve werk, toch? En juist daarom bieden we goed en hoogwaardig gereedschap voor een scherpe prijs, je wilt immers niet teveel betalen. Bij ons vind je al het gereedschap wat je nodig hebt bij het plaatsen van jouw camera's en het maken & testen van kabels. Ons gereedschap bestel je eenvoudig online, maar afhalen kan natuurlijk ook.

Er zijn 2 producten.

Item 1-2 van 2 in totaal item(s)

Actieve filters
Zelf kabels maken voor beveiligingscamera's

Zijn de standaard kabels voor camerabewaking te kort, of juist te lang? Dan kun je zelf kabels op maat maken. Met ons professionele hoogwaardige gereedschap zet je relatief eenvoudig een connector op een UTP kabel. UTP kabels met een RJ45 connector gebruik je voor IP camera's, of in combinatie met een video balun voor 4-in-1 bewakingscamera's met HD-CVI, HD-TVI, AHD of Analoog signaal.

Bekijk alle geschikte kabels

Kies de juiste connectoren

Naast de kwaliteit van de kabel is ook de kwaliteit van de connector belangrijk. Je beveiligingscamera set moet natuurlijk vrij zijn van storingen en je wilt de beste beeldkwaliteit. Kies daarom altijd de juiste connector bij de juiste kabel. Vragen? Neem dan contact met ons op zodat één van onze productexperts je verder kan helpen bij het kiezen van de juiste materialen.

Bekijk alle connectoren

Netwerkkabel testen

Heb je een netwerkkabel gemaakt? Zitten de RJ45 connectoren aan beide kanten goed op de kabel? Het per ongeluk verkeerd aansluiten van de draden in een netwerkkabel kan een IP camera, recorder of beveiligingscamera's onherstelbaar beschadigen. Schade veroorzaakt door verkeerd aangesloten connectoren valt helaas niet onder de garantie.

Zeker zijn van je zaak? Gebruik dan een UTP tester. Met een UTP tester zie je eenvoudig of de connectoren aan beide kanten gelijk zijn aangesloten. De lampjes (1 t/m 8) moeten in de juiste volgorde (eveneens 1 t/m 8) branden. Een UTP netwerk tester test alleen of de kabel goed is aangesloten, niet de kwaliteit van de kabel en het eventuele signaalverlies. Een UTP test is bij IP camera's en andere apparatuur absoluut aan te raden.

Professionele torx- & inbussets

Als je meerdere camera's gaat ophangen is het gebruik van de standaard meegeleverde sleutltjes wellicht minder handig of fijn. Onze professionele torx- en inbussleutel sets zijn zeer geschikt voor gebruik met beveiligingscamera's.
arrow_upward