incl. BTW

Neview CHD-S02-D1-W - Set met recorder en 2 x CHD-D1-W IP camera


  Met deze set ben je voordeliger uit dan met losse producten.
  De instelbare lens heeft een kijkhoek van 38 tot maximaal 104 graden.
  Vandaalbestendig: gemaakt van stevig metaal en de kabel is door de voet weggewerkt.
  Dankzij de IP66 waarde kun je deze camera binnen en buiten gebruiken.
  Je kunt deze camera niet op afstand draaien of inzoomen.

Opslagcapaciteit

Je kunt de opslagcapaciteit uitbreiden zodat je langer beelden kunt terugkijken.

Recorder type

Je kunt de camera's direct op de recorder aansluiten als je een recorder met PoE kiest.

 531,19
 439,00  531,19 incl. BTW
     Op voorraad  Op werkdagen vóór 16:00 besteld, volgende dag bezorgd
  Op werkdagen voor 17:00 besteld = Morgen geleverd.
  Altijd gratis twee jaar garantie op je product, ook voor zakelijke klanten.
  Kom gerust langs in de showroom om je product te bekijken of af te halen.

Omschrijving

Een IP camera set bestaat uit camera's en een recorder, je dient hier zelf nog kabels van de gewenste lengte bij te kiezen (kabels vind je hier). Een set is voordeliger dan losse producten en je weet 100% zeker dat de producten goed met elkaar samenwerken.

Deze set bestaat uit twee 2 MegaPixel IP camera's met een resolutie van 1920 x 1080 pixels. De IP camera's hebben een kijkhoek van 38 tot 104 graden en een nachtzicht tot 30 meter. Heb je in de buurt van de camera nog meer verlichting? Dan wordt je nachtzicht daar altijd beter van.

Deze set wordt geleverd met de CHD-4K-NVR09 recorder (bekijk uitgebreide informatie hier). Deze recorder is geschikt voor maximaal 9 camera's. Deze recorder beschikt over de nieuwste H.265 compressie technologie, hiermee worden je beelden zo klein mogelijk opgeslagen zonder kwaliteitsverlies. 

Eenvoudige installatie

Installatie moet zo eenvoudig mogelijk zijn vinden we. Daarom is deze IP camera set uitgerust met zeer gebruiksvriendelijke software voor zowel je smartphone en tablet als de computer. Op onze website vindt je duidelijk geschreven stap-voor-stap handleidingen inclusief afbeeldingen. Kom je er toch even niet uit? Dan helpen we je gratis op afstand.

Voeding van de IP camera's

Je kunt de IP camera's in deze set voeden via PoE, oftewel Power over Ethernet. Daarmee gaat zowel stroom als netwerk via dezelfde netwerkkabel zodat je slechts één kabel hoeft aan te leggen. Het is natuurlijk wel van belang dat je de camera's dan aansluit op een PoE switch of recorder met PoE poorten. De standaard recorder in deze set heeft geen PoE, maar je kunt wel een ander recorder type selecteren bovenaan deze pagina.

Heb je geen PoE? Dan kun je natuurlijk een 12 volt adapter gebruiken bij elke camera. Deze adapter is echter niet meegeleverd omdat veel klanten kiezen voor PoE, maar wel los verkrijgbaar, je hebt dan dit model nodig.

Hoe lang kun je opnemen met deze recorder?

Elke situatie en elke bewakingscamera is verschillend, daarom is het heel moeilijk om precies te zeggen hoe lang je kunt opnemen met deze recorder. We kunnen dit wel redelijk inschatten op basis van onze ervaring, maar de opnameduur blijft altijd sterk afhankelijk van de hoeveelheid camera's, de opslagcapaciteit, het soort camera en wat je precies in beeld hebt. Gemiddeld gebruik je ongeveer 20-30 GB per camera per 24 uur.

Als we met deze cijfers rekenen komen we bij de volgende voorbeelden uit:

- Met 1 camera sla je per 1000 GB opslag ongeveer 32-50 dagen video op.
- Met 2 camera's sla je per 1000 GB opslag ongeveer 16-25 dagen video op.
- Met 4 camera's sla je per 1000 GB opslag ongeveer 8-12 dagen video op.

Je kunt de opslagcapaciteit van deze recorder voordelig uitbreiden. Onze tip: ga uit van de langste periode dat je afwezig bent, bijvoorbeeld de zomervakantie.

Specificaties

Type camera
CHD-D1-W (Klik voor alle specificaties)
Aantal camera's inbegrepen
2 camera's
Camera resolutie
2 MegaPixel
Camera kleur
Wit
Kijkhoek
Circa 38 - 104 graden
Nachtzicht
Tot 30 meter


Type recorder
CHD-4K-NVR09 (Klik voor alle specificaties)
Maximaal aantal camera's
9 camera's
Opname capaciteit
1 x 1000 GB (uitbreiding mogelijk)


Beelden via app
Ja, Apple & Android
Beelden via software
Ja, voor Windows en OSx


Kabels meegeleverd
Geen kabels meegeleverd - Lees hier waarom niet

Neview
CHD-S02-D1-W
24 maanden carry-in

App voor smartphone & tablet

Natuurlijk wil je jouw camerabeelden ook op een smartphone of tablet bekijken. Daarom is de CHD-S02-D1-W van Neview voorzien van een gratis uitgebreide app voor iOS (Iphone & Ipad) en voor Android smartphones en tablets.

Deze app biedt de mogelijkheid om live mee te kijken met de camera's die je op de recorder hebt aangesloten. Natuurlijk kun je met deze app ook je opgenomen camerabeelden terugkijken. Instellen van de app is zeer eenvoudig met onze uitgebreide handleidingen, maar als het toch niet lukt helpen we je natuurlijk graag!

De functies in de app zijn natuurlijk ook buiten je eigen huis beschikbaar. Op die manier kun je zelfs op vakantie kijken wat er thuis of op de zaak gebeurt.

Software voor Windows en OSx

Na aanschaf van de CHD-S02-D1-W van Neview kun je ook de gratis software downloaden. Deze software is beschikbaar voor computers/laptops met Windows of OSx.

Met deze software kun je, net als met de app, live meekijken met jouw camera's, daarnaast kun je de opgenomen beelden ook makkelijk terugkijken of op je computer opslaan voor later gebruik.

Net als bij de app zijn de functies in de software ook beschikbaar buiten je eigen huis of bedrijf. Houd er wel rekening mee dat het opslaan van beelden op afstand iets langer kan duren dan binnen je eigen netwerk.

Bijpassende producten

Beoordelingen van andere klanten

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.

Schrijf een beoordeling en win!

Elke maand belonen we één product beoordeling met een leuke prijs! Heb je dit product aangeschaft? Schrijf dan nu jouw beoordeling en je maakt automatisch kans.Gebruik de voor- en achternaam van je bestelling bij het schrijven van de beoordeling, zo kunnen we contact met je opnemen als je gewonnen hebt. Van je achternaam publiceren we alleen de eerste letter (bijvoorbeeld Henk K als je Henk Kuiper invult).
arrow_upward