incl. BTW

Klantenservice

Het is telefonisch momenteel erg druk, we verzoeken je daarom een e-mail te sturen.

0528 - 522 182
Ma-Vr: 13:00 - 16:00

info@cctvwinkel.nl
Ma-Vr: 10:00 - 17:00

Showroom
Piet Soerstraat 1
7903TJ Hoogeveen

Bezoek & afhalen op afspraak


Samenwerking PolitieGratis hulp op afstand

Let op: Deze handleiding is geschikt voor IP camera's met een software versie 5.x of lager. Heeft je IP camera een hogere software versie, of komen de afbeeldingen in deze handleiding niet overeen met jouw situatie? Kijk dan bij de handleiding voor IP camera's met software versie 6.x of hoger door hier te klikken.

Afhankelijk van het model van je IP camera kun je deze toevoegen aan de FreeIP app. In deze handleiding leggen we je alleen uit hoe je de benodigde QR code van jouw camera kunt achterhalen. Daarna kun je verder met stap 2 van de nieuwe Free IP handleiding. Die vind je hier.

Netwerk instellingen controleren

We gaan er in deze handleiding vanuit dat je de camera via het netwerk kunt benaderen en het IP adres dus bekend is. De eerste stap is het inloggen op de camera en het controleren van de netwerkinstellingen.

Stap 1 - Log in op de IP camera (standaard gebruikersnaam en wachtwoord zijn beide "admin").

Stap 2 - Klik in het hoofdscherm aan de rechter kant op "Network".

Stap 3 - Controleer op de netwerkpagina of IP Address, Netmask, Default Gateway en DNS correct zijn ingevuld.

Om Live meekijken met de FreeIP app mogelijk te maken dient het vakje voor "Free IP" aangevinkt te zijn. Let op dat je na het aanvinken onderaan op "Ok" klikt om de instellingen op te slaan. Soms is het nodig om de camera opnieuw op te starten om deze aan te melden bij FreeIP.

Ga nu verder met stap twee van de FreeIP handleiding op deze pagina.

arrow_upward