incl. BTW

Klantenservice

Het is telefonisch momenteel erg druk, we verzoeken je daarom een e-mail te sturen.

0528 - 522 182
Ma-Vr: 13:00 - 16:00

info@cctvwinkel.nl
Ma-Vr: 10:00 - 17:00

Showroom
Piet Soerstraat 1
7903TJ Hoogeveen

Bezoek & afhalen op afspraak


Samenwerking PolitieGratis hulp op afstand

Voor het bekijken van camerabeelden op een smartphone of tablet is een app nodig. Deze handleiding is voor het installeren van de app “Bitvision” en het aanmaken van een account.

Twijfel je of Bitvision de juiste app voor jouw apparaat is? Bekijk dan deze pagina om te zien welke app je nodig hebt.

Stap 1: De Bitvision app downloaden

De app is beschikbaar voor Ios en Android. Je kunt hem het makkelijkst downloaden via de appstore van Apple of de playstore van Google. Downloaden via https://www.bitvision.app kan natuurlijk ook.

Stap 2: Een account aanmaken

Na het downloaden/installeren van de app zie je dit beginscherm bij het openen van de app:


Het aanmaken van een account kan in de app door links bovenin op het persoon-icoontje te drukken, hiermee opent je persoonlijke menu. Dat menu ziet er uit zoals op de afbeelding links.

Registreren doe je vervolgens door op het witte rondje boven “Please login” te drukken, het scherm zoals op de afbeelding hierboven rechts verschijnt dan. Daar druk je vervolgens onder de rode login knop op “Register”. 

Voor het account hebben we je e-mail adres nodig, een wachtwoord wat je zelf kunt kiezen en ter bevestiging de vier cijfers die getoond worden. Het registratiescherm ziet er dan bijvoorbeeld uit zoals op de afbeelding links:

Zodra je op “Register” drukt krijg je bij een succesvolle registratie de melding “Registration done”. Je ziet vervolgens weer het login scherm zoals op de afbeelding hierboven rechts, als je daar je gegevens invult en op Login drukt ben je ingelogd.

arrow_upward