incl. BTW

Klantenservice

Het is telefonisch momenteel erg druk, we verzoeken je daarom een e-mail te sturen.

0528 - 522 182
Ma-Vr: 13:00 - 16:00

info@cctvwinkel.nl
Ma-Vr: 10:00 - 17:00

Showroom
Piet Soerstraat 1
7903TJ Hoogeveen

Bezoek & afhalen op afspraak


Samenwerking PolitieGratis hulp op afstand

Let op: Deze handleiding werkt alleen bij recorders die voor oktober 2019 bij ons aangeschaft zijn.

Het kan natuurlijk voorkomen dat het wachtwoord van een XVR, NVR of DVR vergeten wordt. Sommige systemen hebben meerdere gebruikersaccounts zodat daarmee eventueel het wachtwoord hersteld kan worden.

Is dat niet het geval, bijvoorbeeld omdat de recorder slechts één admin account heeft waarvan het wachtwoord vergeten is, dan kan dat wachtwoord gereset worden. Camerabewaking is natuurlijk voor de extra veiligheid en controle, daarom is een wachtwoord (of gehele recorder) niet zomaar te resetten, dat zou immers wel heel makkelijk zijn.

Voor welke recorders?

Deze handleiding werkt alleen op recorders (DVR, XVR, XCVR en NVR, geen CVR) die ook vindbaar zijn via IPsearch. Betreft je recorder een ander, of ouder model wat niet te vinden is met IP search, neem dan contact met ons op!

Stap 1 - Een encrypted wachtwoord ophalen

De eerste stap wordt uitgevoerd vanaf een computer in hetzelfde netwerk. De recorder dient dus te zijn aangesloten op het netwerk. Download het programma "Encrypt tool" vanaf deze pagina en voer het programma uit. Dat ziet er uit als volgt:

Voer het IP adres van de recorder in en klik op "Get encrypted password". Het kan zijn dat eerst de melding "Connection ok!" verschijnt, klik dan nogmaals. Het wachtwoord wat dan verschijnt kun je door onze helpdesk laten decrypten. Stuur daarom het wachtwoord per e-mail naar ons toe met het verzoek het juiste wachtwoord retour te sturen.

Stap 2 - Inloggen op de recorder

Zodra je van ons een decrypted password van enkele cijfers hebt ontvangen kun je op de recorder inloggen. Inloggen doe je, afhankelijk van de software versie, via de webinterface, of via een aangesloten monitor met de gebruiker "root" of "admin" (wederom afhankelijk van de software versie) ipv je standaard gebruikersnaam. Direct na het inloggen verschijnt het menu waar je het admin wachtwoord kunt wijzigen.

arrow_upward