incl. BTW

Klantenservice

Het is telefonisch momenteel erg druk, we verzoeken je daarom een e-mail te sturen.

0528 - 522 182
Ma-Vr: 13:00 - 16:00

info@cctvwinkel.nl
Ma-Vr: 10:00 - 17:00

Showroom
Piet Soerstraat 1
7903TJ Hoogeveen

Bezoek & afhalen op afspraak


Samenwerking PolitieGratis hulp op afstand

Het is bij al onze recorders ook mogelijk live mee te kijken via een smartphone of tablet d.m.v. een app. De manier van verbinden, en de gebruikte app wisselen per systeem. Deze uitleg is voor de CS-DVR04 en CW reocorders geleverd voor maart 2015. Deze handleiding is niet geschikt voor IP camera's, HD IP NVR, HD-CVI CVR en de CS-DVR08, ongeacht de leverdatum. De app die we hiervoor aanraden is VMeye+ (of VMeye plus) welke gratis verkrijgbaar is voor Iphone, Ipad en Android.

De app maakt het mogelijk via een IP adres of domeinnaam (bvijvoorbeel ddns) te verbinden met recorders t/m 32 kanalen. Uiteraard kunnen in de app meerdere recorders worden geconfigureerd.

Intern en extern meekijken

Het is mogelijk zowel op locatie als elders live mee te kijken met beveiligingscamera's. Het is wel van belang dat hiervoor de instellingen juist zijn. Intern (via uw eigen wifi verbinding) meekijken kan via een IP adres dat begint met "192.168" gevolgd voor nog 2 blokken van 1-3 cijfers, bijvoorbeeld "192.168.1.10". Om extern (niet via uw eigen wifi verbinding) mee te kunnen kijken is het van belang dat poort 101 in de modem of router wordt doorgestuurd naar het juiste internet adres (beginnend met 192.168.).

De app De app kan, afhankelijk van de instellingen 1 of 4 beveiligingscamera's tegelijk tonen:


Overzicht 4 bewakingscamera's op volledig scherm (telefoon gedraaid)


Overzicht 4 camera's met knoppen (telefoon rechtop)


Overzicht 1 camera met knoppen (telefoon rechtop)

Een beveiligingscamera toevoegen

Om bewakingsbeelden te kunnen zien is het van belang dat eerst de recorder wordt toegevoegd aan de app. Toevoegen kan door rechtsbovenin op het huistje te tikken en vervolgens op "device list".


App hoofdmenu (na tikken op het huisje)


de "device list"

Tik links onderin op de knop met het plusje en vul vervolgens de juiste gegevens in en tik vervolgens op "save". In het voorbeeld hieronder heeft de recorder het IP adres "192.168.1.2".

Tik na het succesvol opslaan links bovenaan op "back" en vervolgens op "live view". Om de beelden van een beveiligingscamera te zien tikt u op het plusje in het rondje op 1 van de 4 zwarte vierkanten. Vervolgens verschijnt de "device list" waar u de zojuist toegevoegde recorder kunt vinden. Na het tikken op de naam verschijnt een lijst met kanalen, tik op het gewenste kanaal om deze te laden.


Hoodfscherm van de app


de "channel list" van het device

arrow_upward