incl. BTW

Klantenservice

Het is telefonisch momenteel erg druk, we verzoeken je daarom een e-mail te sturen.

0528 - 522 182
Ma-Vr: 13:00 - 16:00

info@cctvwinkel.nl
Ma-Vr: 10:00 - 17:00

Showroom
Piet Soerstraat 1
7903TJ Hoogeveen

Bezoek & afhalen op afspraak


Samenwerking PolitieGratis hulp op afstand

We gaan er bij deze handleiding van uit dat je de app al op je telefoon geïnstalleerd hebt en dat je de recorder al hebt toegevoegd. Als dat nog niet het geval is kun je eerst de benodigde handleiding daarvoor volgen op onze website.

Na het openen van de app en het inloggen met je eigen e-mail adres en wachtwoord tik je links bovenaan op het icoontje met 3 streepjes, het volgende menu verschijnt dan:


In het menu kies je voor de optie "Terugspelen" waarna een scherm met 4 vakjes verschijnt:


Om de juiste camerabeeld terug te kijken tik je op één van de plusjes, daarna open je de groep waarin de recorder zich bevindt (bij ons is dat de standaard groep "My devices"), je kiest daar de recorder en vervolgens het kanaal wat je wilt terug kijken. Je kunt meerdere kanalen tegelijk terugkijken. Het selecteren ziet er zo uit:


Zodra je het juiste kanaal, of meerdere kanalen hebt geselecteerd tik je onderaan op "Terugspelen". Het beeld van de huidige dag begint dan met afspelen om 0:00:


Onderin vind je een groene balk met een gele streep. Boven die streep staat de tijd. Je kunt de balk naar links en naar rechts slepen om de gewenste datum en tijd te bekijken. Wil je verder terug, dan kun je rechtsbovenin op het kalender icoontje drukken om daar de gewenste datum te kiezen.

Je kunt heel makkelijk het beeld van 00:00:04 's nachts naar 07:21:46 overdag wisselen door de tijdbalk te verschuiven. Als je internetverbinding snel genoeg is gaat laden binnen een seconde.


Heb je het juiste beeld gevonden? Dan kun je eventueel je telefoon draaien om het gewenste beeld groter te zien. Wil je geen vier, maar slechts één vakje zien. Tik dan twee keer snel achter elkaar op het gewenste camerabeeld:

arrow_upward