incl. BTW

Klantenservice

Het is telefonisch momenteel erg druk, we verzoeken je daarom een e-mail te sturen.

0528 - 522 182
Ma-Vr: 13:00 - 16:00

info@cctvwinkel.nl
Ma-Vr: 10:00 - 17:00

Showroom
Piet Soerstraat 1
7903TJ Hoogeveen

Bezoek & afhalen op afspraak


Samenwerking PolitieGratis hulp op afstand

Om live mee te kunnen kijken met een HD-CVI bewakingscamera dien je de recorder aan te sluiten op het netwerk. Na aansluiting op het netwerk dien je de recorder een IP adres te geven zodat deze ook daadwerkelijk bereikbaar is via het netwerk en kan communiceren met het internet.

Deze uitleg is geschikt voor de oudere CC-CVR**, CC-CVR**v2 en CF-CVR** modellen. Deze modellen zijn te herkennen aan het groene systeemmenu, de web1.0 interface via de PC en de kartonkleur doos.

De app voor HD-CVI recorders is MMS HDCVI. De app is te vinden in de appstore van Google en Apple en is gratis verkrijgbaar.

Extern en intern meekijken

Het is mogelijk zowel intern (binnen het eigen netwerk) als extern (via het internet op een andere locatie) mee te kijken met HD-CVI camerabewaking. Het internet IP adres (beginnend met 192.168 of 10.0) is niet vanaf een andere locatie bereikbaar, het is dus van belang dat je het juiste IP adres gebruikt voor het maken van de verbinding.

Om extern verbinding te kunnen maken is het van belang dat u poort 37777 forward in je router/modem naar het internet IP adres van de CVR.

De app voor Android en Iphone

De app kan, 1, 4, 9 of 16 camera's tegelijk weergeven. Het is wel belangrijk dat je internet verbinding snel genoeg is voor het weergeven van videobeelden:

Overzicht 4 bewakingscamera's op volledig scherm (telefoon gedraaid). Door twee maal op een camera te tikken komt deze op het volledige scherm.

Overzicht 4 camera's met knoppen (telefoon rechtop) Door twee maal op een camera te tikken komt deze op het volledige scherm.

De recorder toevoegen aan de app

Het is relatief eenvoudig om bewakingscamera's aan de app toe te voegen. Tik rechts bovenin op de 3 horizontale streepjes zodat het menu verschijnt. Kies in het menu vervolgens voor "Apparaat beheer". Bij apparaat beheer tik je vervolgens op het plusje rechts bovenin.

Kies bij "registratie mode" voor IP/Domein
Vul een naam in (zelf te kiezen)
Vul het Ip adres in bij "adres"
Het poortnummer staat standaard op 37777, dat is juist
Gebruikersnaam en wachtwoord zijn standaard "admin"
Live mode kunt u op Main- of Substream zetten.

 Mainstream geeft mooier beeld, maar gebruikt meer dataverkeer.

Tik na het invoeren van de velden op "start live mode".

arrow_upward