incl. BTW

Cameratoezicht

15 June 2021

Cameratoezicht

Wanneer je jouw spullen goed wilt kunnen beveiligen, kan het een goed idee zijn om te kiezen voor cameratoezicht. Met cameratoezicht faciliteer je twee functies: de potentiële dieven van jouw eigendommen worden afgeschrikt én je kunt van een afstand zicht houden op de door jou te beschermen eigendommen. Mochten personen met kwaad in de zin dus wel spullen van jouw vernielen of vervreemden, dan heb je dit met cameratoezicht goed in beeld.

Voordelen cameratoezicht

Een aantal van de voordelen van cameratoezicht, zijn hierboven al kort benoemd. Het kopen van cameratoezicht kent echter meerdere voordelen. Hierbij kun je denken aan:

- Optimaal gevoel van veiligheid
- Live meekijken met de beelden
- In veel gevallen mogelijk om de beelden te bewaren
- Verzameling van bewijsmateriaal bij incidenten

Verschillende vormen van cameratoezicht

Je vindt binnen de wereld van cameratoezicht meerdere producten. Zo kun je altijd kiezen voor een beveiligingscamera die goed bij jouw wensen en behoeftes past. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een analoge beveiligingscamera? Of wil je een andere soort camera, zoals bijvoorbeeld een IP camera? De keuze voor één van de vormen van cameratoezicht hangt dus af van de wensen en behoeftes die je hebt.

Optimaal gevoel van veiligheid

Cameratoezicht kan jouw gevoel van veiligheid verhogen. Cameratoezicht is er immers niet alleen voor om je spullen te beveiligen, het heeft ook een afschrikkende werking en dus zullen kwaadwilligen wel twee keer nadenken voor ze op jouw terrein komen. Mochten ze dat toch doen, dan weet je in ieder geval dat alles wordt vastgelegd op beeld.

Mogelijkheid om de beelden op te slaan en te bewaren

Door middel van een recorder heb je de mogelijkheid om de beelden die worden waargenomen door jouw beveiligingscamera’s, op te slaan. Vervolgens kun je deze beelden gebruiken als bewijsmateriaal, wanneer bijvoorbeeld één van jouw eigendommen van je terrein is gestolen. Mocht de cameratoezicht op zichzelf niet afschrikkend genoeg zijn, dan heb je met een recorder dus de mogelijkheid om mensen met kwaad in de zin vast te leggen.

Advies op maat

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van de verschillende beveiligingscamera’s die vallen onder cameratoezicht? Neem dan contact met ons op! Samen met jou gaan we graag op zoek naar de meest geschikte vorm van cameratoezicht. Zo weet je zeker dat je jouw eigendommen straks op de meest effectieve manier kunt beveiligen.

 Neem contact op 

arrow_upward