• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Recorders voor camerabewaking

 In ons assortiment vind je 3 categorieën recorders. Als je IP camera's van Neview, of een ander merk met Onvif of RTSP stream hebt kun je het beste kiezen voor IP camera recorders. Wil je naast IP camera's ook nog HD-CVI, HD-TVI, AHD of analoge beveiligingscamera's aansluiten, dan zijn onze 5-in-1 recorders zeer geschikt.

Recorders voor beveiligingscamera's

Je kunt natuurlijk niet continue zelf naar de beelden van je beveiligingscamera's kijken, daarom is het handig om die beelden op te nemen. Opnemen van camerabeelden gebeurd vaak met een recorder, afkortingen voor een dergelijke recorder zijn NVR, DVR, CVR, XVR, etc. We gebruiken zelf graag de term "recorder", lekker makkelijk en iedereen weet wat er bedoeld wordt.

Welke recorder je precies nodig hebt hangt af van het soort camera dat je wilt aansluiten. Hieronder vind je meer informatie. Heb je na het lezen van de uitleg nog vragen, neem dan even contact met ons op, we helpen je graag verder.

  • IP camera's

Als je alleen IP camera's wilt aansluiten kun je het beste kiezen voor een IP camera recorder, ook wel NVR (Netwerk Video Recorder) genoemd. Deze recorders zijn geschikt voor de laatste technieken zoals H.265 compressie, 4K ultra HD opname en enkele modellen beschikken over PoE (Power over Ethernet). Je kunt op onze IP camera recorders alle IP camera's in onze webshop aansluiten, zorg wel dat de resolutie van de recorder hoog genoeg is voor je gewenste IP camera.

Als je naast IP camera's ook andere bewakingscamera's zoals  HD-CVI, HD-TVI, AHD of analoge camera's? Dan kun je het beste kiezen voor een 5-in-1 recorder. Deze recorders hebben we met een 720p HD en 1080p full HD resolutie en ze zijn geschikt voor het opnemen van IP camera's, HD-CVI camera's, HD-TVI camera's, AHD camera's en analoge bewakingscamera's.

  • HD-CVI beveiligingscamera's

Als je HD-CVI camera's van Neview, Dahua of een ander merk hebt kun je deze aansluiten op de 5-in-1 recorders in ons assortiment. Het is daarbij wel belangrijk dat je recorder de resolutie kan opnemen die de camera afgeeft. Is je HD-CVI camera 1080p, kies dan ook voor een 1080p recorder. Het HD-CVI signaal is verder altijd gelijk, dus niet merk of type afhankelijk. HD-CVI kun je met een HD-CVI of 5-in-1 recorder opnemen.

  • HD-TVI camera's

HD-TVI is vergelijkbaar met HD-CVI, het wordt echter niet door Dahua gebruikt, maar door Hikvision. Je kunt het signaal van je Neview, Hikvision, of ander merk bewakingscamera gewoon opnemen met onze 5-in-1 recorders. Je dient er wel rekening mee te houden dat de recorder de resolutie van de camera kan opnemen. Kies dus geen 720p recorder als je een 1080p camera hebt.

  • AHD, oftewel Analoog HD bewakingscamera's

Analoog HD, in het Engels Analog HD wordt afgekort tot AHD. AHD camera's worden door heel veel fabrikanten gemaakt en zijn op veel plaatsen verkrijgbaar. De 4-in-1 Neview camera's in onze webshop kunnen ook een AHD signaal doorgeven aan de recorder. Als je al AHD camera's hebt maakt het niet uit van welk merk deze zijn, je kunt het signaal altijd opnemen met een 5-in-1 recorder. Zorg wel dat je een recorder neemt die de resolutie van je AHD camera kan opnemen.

  • Analoge camera's

Heb je nog analoge camera's in gebruik? Dan kun je deze aansluiten op een 5-in-1 recorder. Het maakt voor de analoge resolutie niet uit of je kiest voor 720p of 1080p aangezien de analoge resolutie lager is dan beide. Wil je in de toekomst camera's vervangen, houd er dan nu al rekening mee dat ze op je nieuwe recorder aangesloten kunnen worden.

Showroom bezoeken?

Heb je na het lezen van onze uitleg meer vragen dan antwoorden en wil je liever persoonlijke uitleg krijgen? Kom dan gerust naar onze showroom in Hoogeveen. We hebben alle recorders voor je klaar staan en je kunt naar harte lust bekijken en proberen. Vragen over je recorder beantwoorden we natuurlijk graag. We zijn op werkdagen geopend van 10:00 tot 17:00, maar we vinden het wel fijn als je even een afspraak maakt, dan weten we zeker dat we de tijd voor je hebben.

Wil je liever per e-mail of telefoon geholpen worden? Dan kun je ons op werkdagen tussen 10:00 en 17:00 bereiken per telefoon, of per e-mail op [email protected]

HD-CVI recorder