• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Analoge beveiligingscamera's

Zoek je een analoge beveiligingscamera? Bijvoorbeeld omdat je zelf nog een analoge recorder hebt? Kies dan voor een 4-in-1 camera. Analoge camera’s verkopen we namelijk niet meer. In onze webshop vind je geen analoge beveiligingscamera’s. Betekent dat dan dat je je analoge recorder niet meer kunt gebruiken? Nee hoor. We verkopen namelijk wel camera’s die, naast andere signalen, analoog een signaal naar je recorder kunnen sturen. We noemen dit 4-in-1 beveiligingscamera’s.

Maximale resolutie
Nachtzicht
Lens & kijkhoek
Kleur
Neview CF-DC1-W - 4-in-1 1080p HD camera met BNC - Wit
4-in-1: HD-CVI, HD-TVI, AHD en Analoog signaal
3.6 mm vaste lens, kijkhoek 90 graden
Tot 20 meter nachtzicht, voor binnen en buiten
    Bekijk alle informatie
Neview CF-DC1-G - 4-in-1 1080p HD camera met BNC - Grijs
4-in-1: HD-CVI, HD-TVI, AHD en Analoog signaal
3.6 mm vaste lens, kijkhoek 90 graden
Tot 20 meter nachtzicht, voor binnen en buiten
    Bekijk alle informatie
Neview CF-DC2-W - 4-in-1 1080p HD camera met BNC - Wit
4-in-1: HD-CVI, HD-TVI, AHD en Analoog signaal
2.8-12 mm zoomlens, kijkhoek 38-104 graden
Tot 30 meter nachtzicht, voor binnen en buiten
    Bekijk alle informatie
Neview CF-DC2-G - 4-in-1 1080p HD camera met BNC - Grijs
4-in-1: HD-CVI, HD-TVI, AHD en Analoog signaal
2.8-12 mm zoomlens, kijkhoek 38-104 graden
Tot 30 meter nachtzicht, voor binnen en buiten
    Bekijk alle informatie

Verschil analoge en IP camera

De allereerste bewakingscamera’s waren analoge camera’s. Ze worden nog steeds veel verkocht, maar zijn inmiddels ingehaald door de moderne IP beveiligingscamera. Wat is precies het verschil?

Analoge camera’s zijn met een kabel verbonden met een recorder. Hierdoor zijn ze eenvoudig te installeren. Een Internet Protocol (IP) beveiligingscamera verbind je, de naam zegt het al, met het internet. Het grootste verschil tussen deze twee type camera’s is de beeldkwaliteit. Een analoge beveiligingscamera heeft een relatief lage beeldkwaliteit die in het donker nog verder achteruit gaat. Er ontstaat dan ook ruis op het beeld. Dit is dan ook de reden dat je geen analoge beveiligingscamera in ons assortiment terugvindt.

Kun je dan niet bij ons terecht voor bewakingscamera’s voor jouw analoge recorder? Zeker wel. Je kiest dan voor een 4-in-1 beveiligingscamera die, naast andere signalen, óók een analoog signaal kan versturen.

Eigenschappen 4-in-1 beveiligingscamera’s

Een 4-in-1 beveiligingscamera kan vier verschillende signalen versturen, namelijk HD-CVI, HD-TVI en AHD, maar ook CVBS (analoog)! Je kunt deze handmatig instellen, waardoor je hem kunt gebruiken als analoge beveiligingscamera in combinatie met jouw huidige analoge recorder. Het maakt niet uit van welk merk je recorder is.

In onze webshop vind je verschillende 4-in-1 bewakingscamera’s met verschillende resoluties, zoals 1080p Full HD of 5 MegaPixel. Dit betekent dat je, wanneer je je recorder vervangt, met deze camera beeld kunt opnemen van topkwaliteit.

Recorder vervangen

Kies je voor deze 4-in-1 camera, dan kun je deze nu in combinatie met je analoge recorder gebruiken als analoge camera. Maar het is ook een HD camera. Is je analoge recorder aan vervanging toe en kies je voor een HD recorder? Dan pas je het signaal op je camera eenvoudig aan en hoef je geen nieuwe camera aan te schaffen. Een 4-in-1 camera is dus een uitstekende inverstering voor de toekomst.

Beveiligingscamera sets met 4-in-1 camera

Ben je overtuigd van de voordelen van de 4-in-1 camera en wil je ook direct je recorder vervangen? Bekijk dan eens ons aanbod beveiligingscamera sets te bekijken. Hier vind je namelijk ook verschillende sets met recorder en één of meerdere 4-in-1 camera’s. Natuurlijk kun je ook een losse recorder aanschaffen, maar een set is altijd voordeliger.

Bekijk onze beveiligingscamera sets

Neem contact op

Heb je nog vragen over analoge beveiligingscamera’s of kom je door andere redenen niet helemaal uit je keuze? Neem dan gerust contact met ons op! Bij CCTVwinkel.nl adviseren we je graag over het gebruik van bewakingscamera’s.

Je kunt ons bellen van maandag tot en met vrijdag tussen 10:00 en 17:00 uur. Daarnaast zijn we per mail en ons contactformulier te bereiken. Natuurlijk ben je ook welkom ons in onze showroom in Hoogeveen te bezoeken.

Neem contact op