incl. BTW

Auto beveiligen met beveiligingscamera

2 September 2019

Helaas zijn auto's maar al te graag doelwitten voor vernieling en inbraak en zelfs diefstal. Het voorkomen hiervan is moeilijk. En het aantal gevallen van vernieling of inbraak neemt fors toe.

Hoe kunt u uw auto beveiligen? Het antwoord is simpel: Laat uw auto beveiligen met een beveiligingscamera en de kans op vandalisme, inbraak en diefstal wordt drastisch verkleind!

Voorkom schade met een camera

Het voorkomen van inbraak, diefstal of vandalisme is gemakkelijker wanneer u gebruik maakt van een beveiligingscamera. Veel gevallen van inbraak en vandalisme gebeuren juist 's nachts. Op momenten waarop u slaapt. Is het u al vaker overkomen, dan is het voor te stellen dat u minder goed slaapt bij de gedachte dat het nogmaals kan gebeuren. Schaf een bewakingscamera aan en u zult een stuk beter slapen. Eventuele beelden tijdens een inbraak of vandalisme, kunnen ook dienen als bewijs voor de politie en om een schadeclaim bij een verzekeraar goed af te handelen.

Auto op oprit beveiligen

U kunt simpelweg camerabewaking plaatsen zodat uw oprit goed in beeld wordt gebracht. Let er wel op dat de openbare weg niet, of zo min mogelijk, gefilmd mag worden. Dit i.v.m. de privacywet.

Let er bij aanschaf vooral op dat de camera een goed nachtzicht heeft. De meeste van dit soort camera's hebben een ingebouwde infraroodverlichting, zodat in het donker nog scherpe en duidelijke beelden kunnen worden gemaakt. U kunt er ook voor kiezen om een extra infrarood straler naast de camera of nabij de auto te plaatsen.

arrow_upward