incl. BTW

Klantenservice

Het is telefonisch momenteel erg druk, we verzoeken je daarom een e-mail te sturen.

0528 - 522 182
Ma-Vr: 13:00 - 16:00

info@cctvwinkel.nl
Ma-Vr: 10:00 - 17:00

Showroom
Piet Soerstraat 1
7903TJ Hoogeveen

Bezoek & afhalen op afspraak


Samenwerking PolitieGratis hulp op afstand

Bewakingscamera

Bij camerabeveiliging spelen de bewakingscamera's een grote rol. Het kiezen van de juiste bewakingscamera is daarom erg belangrijk. Bij ons kun je kiezen uit bewakingscamera's met verschillende resoluties variërend van 720p HD tot 4K ultra HD. Onder de categorieën vind je meer informatie over bewakingscamera's.

IP bewakingscamera's

De meest recente digitale techniek gecombineerd met de beste beeldkwaliteit? Dat is wat een IP camera je kan bieden. We hebben IP camea's met een 2 MegaPixel sensor, je hebt dan full HD videobeeld. We hebben ook 5 MegaPixel en zelfs 8 MegaPixel (4K ultra HD) IP camera's. IP bewakingscamera's sluit je eenvoudig op het netwerk aan. Dankzij de Onvif standaard kun je een camera los gebruiken, of verbinden met bijvoorbeeld een recorder of NAS voor het opnemen van bewakingsbeelden. Uiteraard vind je in ons assortiment diverse dome en bullet camera's.

Bekijk hier onze IP camera's

AHD bewakingscamera

AHD staat voor Analog High Defenition Een techniek waarmee je videobeelden in hoge resolutie kunt versturen via normale coaxkabels (bijvoorbeeld de kabels van je oude analoge camerasysteem). AHD is daarmee qua techniek nagenoeg gelijk aan bijvoorbeeld HD-CVI en HD-TVI. Omdat we je graag iets aanbieden waar je ook in de toekomst nog flexibel mee bent hebben we er voor gekozen 4-in-1 camera's in ons assortiment op te nemen. Deze camera's kun je instellen op AHD, maar ook op CVBS, HD-TVI en HD-CVI. Je kunt ze aansluiten op elke recorder die één van de vier signalen ondersteund, ongeacht het merk.

Betrouwbare bewakingscamera

De betrouwbaarheid van bewakingscamera's en recorders is erg belangrijk. Het meest betrouwbaar is een stand-alone systeem, oftewel een systeem dat volledig zelfstandig kan opereren. 4-in-1bewakingscamera's worden d.m.v. een coaxkabel rechtstreeks aangesloten op de recorder. Bij dergelijke systemen is er dus geen tussenkomst van andere apparatuur zoals netwerkswitches en routers die bij IP bewakingscamera's wel noodzakelijk zijn. Zodra de beveiligingscamera's en de recorder voorzien zijn van stroom begint het systeem met opnemen.

Zie ook onze specifieke productpagina's voor Beveiligingscamera'sIP camera en PTZ camera.

Beste bewakingscamera

Wat is de beste bewakingscamera voor jouw situatie? Dat is eigenlijk compleet afhankelijk van je wensen en eisen. Daarom hebben wij een keuzehulp geschreven, waarin we je stap voor stap uitleggen welke bewakingscamera's er zijn en wat de verschillende eigenschappen zijn, zodat je zelf kunt bepalen wat de beste bewakingscamera is voor jou. Heb je liever persoonlijk advies? Dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen!

Camerabewaking kopen

Bij CCTVwinkel kun je camerabewaking kopen, zodat je woning of bedrijfspand altijd goed beveiligd is. Ongewenste personen worden afgeschrikt en als ze tóch binnendringen, heb je het bewijsmateriaal. Je kunt jouw camerabewaking bij ons eenvoudig en voordelig online kopen. Wij bieden standaard 24 maanden garantie en 30 dagen bedenktijd, ook voor zakelijke klanten. Zo kun je bij ons zorgeloos een security camera kopen!

4-in-1 bewakingscamera

Dankzij de nieuwste techniek is het mogelijk om 2 MegaPixel, 5 MegaPixel of zelfs 8 MegaPixel videobeeld van bewakingscamera's te ontvangen op een recorder via normale coax kabels. 4-in-1 bewakingscamera's kun je eenvoudig aansluiten met standaard bekabeling of een video balun. Uiteraard kun je eventueel aanwezige bekabeling gebruiken. Met een 4-in-1beveiligingscamera ben je tevens in staat het beeld via enkele honderden meters kabel te versturen. Ben je op zoek naar een 4-in1 bewakingscamera? Kijk dan bij onze 4-in-1 camera's, deze kun je eenvoudig instellen met een HD-CVI uitgangssignaal.

HD-CVI bewakingscamera's

Ben je voor jouw bestaande systeem op zoek naar een HD-CVI bewakingscamera? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben namelijk een ruim assortiment bewakingscamera's met HD-CVI signaal. Je kunt bij ons kiezen uit 2 MegaPixel, 5 MegaPixel of 8 MegaPixel. Zorg wel dat je een resolutie kiest die jouw recorder ook kan verwerken. Meer weten over onze 4-in-1 camera's?

Bekijk hier onze 4-in-1 camera's

Complete bewakingscamera set kopen?

Naast losse bewakingscamera's bieden we ook complete camerabewaking sets aan. Deze pakketten zijn voorzien van een bewakingscamera en een recorder voor het 24x7 opnemen van bewakingsbeelden. Een camerabewaking set is voordeliger dan losse producten en je weet 100% zeker dat alles goed met elkaar samenwerkt. Koop nu uw beveiligingscamera set online!

Standaard analoge bewakingscamera's

Een analoge bewakingscamera is niet meer aan te raden als je een volledig nieuw systeem gaat aanschaffen. Wil je je bestaande systeem uitbreiden of delen daarvan vervangen? Dan kan het zijn dat je een analoge bewakingscamera nodig hebt. Om je in de toekomst niet opnieuw te laten betalen zodra je wilt upgraden naar een hogere resolutie kun je bij ons kiezen uit 4-in-1 bewakingscamera's. Deze camera's zijn in staat om een analoog signaal af te geven, maar je stelt ze ook eenvoudig in op 2, 5 of 8 MegaPixel (afhankelijk van het model). Op die manier hoef je later bij de overstap naar HD niet nogmaals een bewakingscamera aan te schaffen.

Bewakingscamera buiten

De bewakingscamera's van CCTVwinkel zijn ook geschikt voor buiten. Een bewakingscamera buiten is zelfs effectiever, omdat het ongewenste personen buiten al af kan schrikken voordat ze binnen zijn. Dus bent u op zoek naar een bewakingscamera voor buiten? Om bijvoorbeeld de parkeerplaats bij uw bedrijfspand of om uw schuurtje achterin de tuin te beveiligen? Bekijk dan onze bewakingscamera's.

Bekijk ook deze willekeurige bewakingscamera producten:

Er zijn 5 producten.

Item 1-5 van 5 in totaal item(s)

Actieve filters
arrow_upward