incl. BTW

Spinnen bij bewakingscamera's voorkomen

13 July 2015


Het infraroodlicht weerkaatst op het spinnenweg waardoor geen goede opnames gemaakt kunnen worden. Maar hoe voorkomt u spinnen bij uw bewakingscamera? Vaak hangen dergelijke camera's op dusdanige posities dat het lastig is ze dagelijks te controleren of schoon te maken. En wanneer u veel camera's hebt hangen is het een tijdrovende klus om ze allemaal te inspecteren. Er is een oplossing voor gevonden, namelijk een middeltje dat 'Spider Free - Insect Clean' heet. Dit product is diervriendelijk (het dood de insecten niet), geheel biologisch afbreekbaar en gaat de overlast, veroorzaakt door spinnen, grotendeels tegen.

Voorkom spinnen overlast met speciale spray

Behandel uw camera en directe omgeving met een anti spinnenspray. U brengt daarmee een laagje aan waardoor de spin geen web kan vasthechten aan uw camera. Deze laag is transparant en daarmee uitermate geschikt voor camera beveiliging. De spin zal al vrij snel doorhebben dat uw camera geen geschikt object is om op te verblijven en ze zal op zoek gaan naar een geschikter alternatief. Geen web, geen nestjes: Uw bewakingscamera blijft spinvrij! De conserveringslaag die u aanbrengt met deze spray weert verder ook luizen, spint, trips en ander ongedierte zoals wespen en muggen. Ook de vervuiling die ze veroorzaken worden afgestoten. Uw apparaat blijft gedurende een langere periode schoon, tot wel zes maanden lang. Uiteraard is het een en ander wel afhankelijk van het weertype en de hoeveelheid insecten die zich in de buurt van uw bewakingscamera begeven.

Veilig voor alle soorten materialen

Spinnenspray beschadigt geen houten kozijnen, glas, aluminium, RVS, rubber, keramiek, chroom, emaille of porselein. Daardoor is het een veilig middel en kunt u dit gerust gebruiken, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de effecten. Dit middel kan zelfs gebruikt worden op planten. Lees voor gebruik wel de handleiding aandachtig door. Ook ideaal voor PTZ camera's en IP camera's.

arrow_upward