incl. BTW

Nieuwe producten, nieuwe website & meer

Afgelopen jaar is hard gewerkt aan het volledig opnieuw ontwerpen van onze webshop, de nieuwe webshop sluit beter aan bij het bestaande en nieuwe assortiment en voldoet weer helemaal aan de wensen en eisen van 2021.

Nieuwe website voor CCTVwinkel.nl

In de zomer van 2020 is de wens ontstaan om de webshop volledig opnieuw op te bouwen. We liepen bij de bestaande webshop aan tegen zaken die niet meer passen binnen de huidige bedrijfsvoering. Eind 2020 hebben we daarom de opdracht gegeven aan een webbouwer om te komen met een ontwerp waarna we een volledig nieuwe webshop hebben laten bouwen. Helaas heeft dit proces, mede door Covid-19 extreem lang geduurd, maar hij is er eindelijk!

De nieuwe webshop is gekoppeld aan ons nieuwe (eigen) order- & voorraadsysteem, voorzien van betere filters voor het sneller vinden van producten. Daarnaast is het assortiment flink aangepast en uitgebreid met nieuwe modellen en technieken.

Ook de keuzehulp en de handleidingen zijn opnieuw ingedeeld zodat je nog eenvoudiger online antwoord op je vraag vindt.

Nieuw telefoonnummer

Sinds de verhuizing ruim 4 jaar geleden hebben we altijd ons oude nummer (regio Groningen) gebruikt. Met het lanceren van de nieuwe webshop hebben we ook direct het nieuwe telefoonnummer in gebruik genomen. Dit nummer past weer in de regio waar we gevestigd zijn (0528 voor regio Hoogeveen).

Openingstijden helpdesk

Afgelopen jaar zijn we extreem gegroeid. Het aantal orders is zo'n 25 maal hoger dan 12 maanden geleden. Tegelijkertijd hebben we nog steeds last van de restricties van de overheid (vooral het thuiswerken). Enerzijds omdat meer klanten overdag tijd hebben om telefonisch contact te zoeken, anderzijds omdat het voor ons als team lastiger is om efficiënt te werken vanaf meerdere locaties.

We staan graag iedereen te woord, maar hebben ook gemerkt dat het afhandelen van één vraag per telefoon ongeveer evenveel tijd kost als het afhandelen van 5 per e-mail. Om die reden hebben we de openingstijden van onze helpdesk aangepast.

Telefonisch zijn we bereikbaar tussen 13:00 en 16:00, per e-mail zijn we bereikbaar tussen 10:00 en 17:00. We verzoeken je bij relatief eenvoudige vragen een e-mail te sturen. Mocht het nodig zijn, dan zullen we telefonisch contact met je opnemen om je vraag verder te bespreken. 

arrow_upward