incl. BTW

Wat is de beste beveiligingscamera?

20 July 2020

Wat de beste beveiligingscamera is, hangt af van de situatie waarin je de beveiligingscamera wilt gaan gebruiken. Het is dus niet altijd precies te zeggen wat de beste beveiligingscamera is, maar we hopen je enigszins op weg te kunnen helpen.

Beste beveiligingscamera

Wanneer je je oriënteert op het kopen van de juiste beveiligingscamera, ben je ongetwijfeld benieuwd wat de beste beveiligingscamera is. De beste beveiligingscamera is niet eenduidig, per situatie kan hier namelijk verschil in zitten. Voor de ene behoefte is wellicht een IP videocamera zeer geschikt, voor een andere juist weer niet. Welke beveiligingscamera dus het beste is, hangt af van jouw situatie.

Soorten beveiligingscamera

Er zijn verschillende soorten beveiligingscamera’s die geschikt kunnen zijn voor jouw doeleinde. Wil je bijvoorbeeld ook tijdens de nacht een goede beeldkwaliteit hebben, dan is de beste beveiligingscamera in ieder geval één die de beschikking heeft over infraroodverlichting. Bijna alle moderne beveiligingscamera’s beschikken tegenwoordig overigens over infraroodverlichting.

Beveiligen winkel

Wil je jouw winkel goed kunnen beveiligen en gedetailleerd kunnen zien hoe een winkeldief eruit ziet en wat deze winkeldief pakt? Dan is het belangrijk dat de beveiligingscamera een uitstekende beeldkwaliteit heeft. Daarnaast zul je in dit geval ook moeten werken met een recorder om de beelden op te slaan, zodat je aangifte kunt doen bij de politie.

Waarschuwen voor beveiligingscamera

Wanneer je gebruik maakt van een beveiligingscamera waarmee je personen in beeld brengt, is het belangrijk om hiervoor te waarschuwen. Dat kun je bijvoorbeeld doen door gebruik te maken van stickers. Je kunt bijvoorbeeld een sticker op het hek plaatsen of bij een toegangsdeur, zodat mensen weten dat ze gefilmd worden. Dit heeft ook vaak een afschrikkende werking voor potentiële dieven, waardoor het mes aan twee kanten snijdt.


Advies op maat

Wat dus de beste beveiligingscamera is, hangt af van de situatie waarin jij de beveiligingscamera wilt gaan gebruiken. Door de jarenlange ervaring die we bij CCTVWinkel hebben op het gebied van beveiligingscamera’s, weten we vaak precies welke camera het beste past bij jouw situatie. Heb je dus een vraag over één van onze producten, neem dan gerust contact met ons op! Onze medewerkers voorzien je graag van een advies op maat.

arrow_upward