incl. BTW

Huisdieren observeren met camera's

2 July 2015

Hebt u huisdieren die op onverklaarbare wijze kans zien om telkens wanneer u van huis bent schade aan te brengen aan uw eigendommen? Of wilt u gewoon op afstand hun gedrag observeren, zonder dat ze het idee hebben dat u meekijkt?

Maak gebruik van een beveiligingscamera en observeer uw (huis)dieren op afstand. U kunt gebruik maken van verschillende soorten camera beveiliging systemen. Een populaire camera is de IP camera, waarmee u uw dieren live en op afstand kunt bekijken zonder tussenkomst van een recorder. Dit kan via internet. U download een speciale app en vervolgens kunt u uw (huis)dieren volgen via de tablet, smartphone of computer.

De bekendste toepassingen van een IP-camera

Deze IP camera's worden al jarenlang gebruikt in o.a. het bedrijfsleven. Maar ook de overheid maakt gebruik van dit soort camerabewaking. Zo worden hiermee belangrijke locaties in de gaten gehouden, of objecten die het beschermen en bewaken waard zijn. Maar ook veel consumenten maken gretig van de mogelijkheden van IP camera's gebruik. Beelden kunnen eventueel worden opgenomen en opgeslagen met een recorder (NVR), zodat ze later nog eens terugbeken kunnen worden.

Analoge, HD-CVI of HD-SDI camera beveiliging

Naast IP camera's zijn ook de overige camera beveiliging systemen die wij verkopen geschikt voor het observeren van dieren. Wilt u meerdere camera's plaatsen en de beelden nog eens kunnen terugkijken, dan kan een camerabewaking set interessant voor u zijn. HD-CVI is een veel gebruikt product voor het observeren van dieren. HD-CVI biedt een hoge beeldkwaliteit voor een scherpe prijs.


Observeer uw dieren

Zoals we al schreven is een IP camera een uitstekend middel om uw dieren in de gaten te houden. Dit kan op locatie maar ook op afstand met een IP camera. Toepassingen zijn o.a.:

- Het observeren van stallen door boeren (varkens/paarden/koeien/kippen etc)
- Gebruik op een paardenfokkerij. Zo kunnen fokkers online bekijken hoe het bijvoorbeeld met drachtige merries verloopt
- De broedprocessen van vogels nauwlettend observeren
- Gebruik bij vollieres met vogels of aquaria met vissen
- Gebruik in dierentuinen

arrow_upward