incl. BTW

Wat kost camerabewaking en wat kost een bewakingscamera?

22 January 2014

Een veelgehoorde vraag van mensen die onze webshop nog niet bezocht hebben "Wat kost camerabewaking" en "Hoe duur is een beveiligingscamera"? Het is moeilijk te zeggen natuurlijk, ieder heeft zijn wensen, eisen en benodigdheden.

Voor een overzichtelijke rechthoekige ruimte zijn 2 camera's wellicht voldoende terwijl een extra hoek vaak al een extra bewakingscamera betekend.

Wat kost een camerabewaking set?

Zoals gezegd, dat is geheel afhankelijk van de eisen. We hebben complete pakketten inclusief 1 beveiligingscamera vanaf €239,- excl. BTW. Een pakket met 4 camera's is er al vanaf €329,- excl. BTW en een pakket met 16 camera's is er al vanaf € 849,- excl. BTW.

Het kan natuurlijk zo zijn dat de benodigde kabels langer moeten zijn, er camera's met een hogere resolutie gewenst zijn, of er andere accessoires (bijvoorbeeld een monitor) nodig is. Deze factoren beïnvloeden natuurlijk de prijs.

Wat kost een bewakingscamera?

We hebben al camera's vanaf € 69,- excl. BTW, wilt u echter een hogere resolutie, een camera met infrarood, een zoomlens, of eentje die geschikt is voor buiten, dan kan de prijs hoger uitvallen. In veel gevallen is het echter wel interessant om te kijken naar een complete camerabewaking set. Zo'n voordeelpakket is inclusief camera's, voedingen, een recorder en kabels met een voordeel tot wel 50%. Staat de gewenste combinatie er niet bij, neem dan contact met ons op.

Wat kost een HD camera?

Bovenstaande gaat over analoge camera's, maar we hebben natuurlijk ook IP camera's. Beveiligingscamera's met een HD sensor en lens hebben we al vanaf € 119,- excl. BTW. Ook hier geldt weer, hoe hoger de eisen (zoomlens, buitencamera etc), hoe hoger de prijs kan uitvallen. Ook hier hebben we voordeelpakketten met hoge kortingen.

arrow_upward