incl. BTW

Camerabewaking regio Drenthe

28 January 2016

CCTVwinkel.nl bevindt zich in Hoogeveen, tussen Assen en Hoogeveen, in de provincie Drenthe.

Wij verkopen en installeren diverse typen camerabewakingssystemen. U kunt via ons analoge bewakingscamera's bestellen, maar ook IP camera's en 4-in-1 camera's. Ook verkopen we complete/voordeel camera sets. Installatie doen we eventueel op locatie, maar de meeste systemen ook gemakkelijk door uzelf te installeren. Overigens leveren we niet alleen aan bedrijven en particulieren in de regio Drenthe. Door geheel het land zijn we actief.

Voordelen van camerabewaking

Camerabewaking wordt toegepast in allerlei branches. Maar ook particulieren maken steeds vaker gebruik van camera beveiliging in en rondom huis. Bewakingsamera's worden toegepast bijvoorbeeld op de werkvloer, om het personeel extra in de gaten te houden. Dat kan alleen in overleg met de personeelsleden en onder strikte regels. Maar de meeste camera's hangen in winkels en op en rondom bedrijfsgebouwen. Niet alleen hebben deze camera's een preventief afschrikeffect, ook kunnen beelden daarvan gebruikt worden om mensen op te sporen, of als bewijs dienen voor verzekeraars.

Bewaking met camera's vs alarmsystemen

Alarmsystemen als bewaking van panden en objecten blijkt ook vandaag de dag nog effectief te zijn. Maar lang niet altijd. Inbrekers en vandalen trekken zich niet zo snel iets aan van alarmsystemen. Ze verschijnen echter niet graag op beeld. Beveiligingscamera's hebben het voordeel dat de beelden van bijvoorbeeld een inbraak of overval als bewijslast kunnen dienen. Als bewijslast voor zowel de politie als verzekeraars. Veel camerabeelden zijn tegenwoordig via de tablet of smartphone live te volgen.

Tips en advies

Hebt u advies nodig? Bijvoorbeeld omdat u zich afvraagt welke beveiligingscamera in uw situatie de beste keus is? Of hebt u andere vragen? Via onze website kunt u al uw vragen via het contactformulier stellen. Ook kunt u op afspraak bij ons langskomen.

arrow_upward