incl. BTW

Hoe monteer je een camera voor camerabeveiliging?

3 April 2020

Wanneer jij een camera of camerabewaking set hebt besteld, wil je natuurlijk dat deze zo snel mogelijk dienst kan doen. Immers, je hebt de camera niet voor niets besteld en daarom is het zaak dat jouw eigendommen zo snel mogelijk beschermd worden.

Bekijk hier ons aanbod in beveiligingscamera’s

Stap voor stap handleidingen

Wanneer je een camera, of meerdere camera’s, gaat monteren is het handig om gebruik te maken van onze handleidingen. Deze handleidingen leggen stap voor stap uit hoe jij de camera kunt gaan monteren. Daarnaast heb je na te denken over de meest geschikte plek om de beveiligingscamera op te hangen.

Wet- en regelgeving monteren camerabeveiliging

Wanneer je de meest ideale plek hebt gevonden en ervoor hebt gezorgd dat de camera of camera’s jouw eigendommen zo veel mogelijk afdekt, heb je ook nog na te denken over de wet- en regelgeving. In een aantal gevallen is het bijvoorbeeld belangrijk dat je personen waarschuwt voor de camerabewaking.

Camerabewaking buiten monteren

Wanneer je jouw camerabeveiliging buiten wilt gaan monteren, heb je rekening te houden met een aantal factoren. In dat geval is het bijvoorbeeld zaak om een gat in de muur te boren, om zo de bekabeling netjes weg te kunnen werken. Verder is het belangrijk om tijdens het monteren altijd RVS schroeven te gebruiken.

Uitgebreid assortiment

Ben je op zoek naar de meest geschikte camerabeveiliging om te monteren bij bijvoorbeeld jouw huis of bedrijf? Neem dan eens een kijkje in ons uitgebreide assortiment. Je kunt bij CCTVwinkel terecht voor veel verschillende soorten beveiligingscamera’s, waardoor je altijd het product vindt dat het beste aansluit op jouw wensen en behoeften.

Neem gerust contact op

Heb je bij ons een camera besteld en lukt het ondanks de handleidingen toch niet om deze op te hangen en goed te monteren? Neem dan contact met ons op! Wij helpen je graag verder. Ook voor een vraag over één van onze producten staan onze medewerkers voor je klaar. Samen met jou gaan we graag op zoek naar de meest geschikte beveiligingscamera.

Neem contact op

arrow_upward