incl. BTW

Beveiligingscamera via telefoon of tablet

15 April 2014

Het is tegenwoordig relatief simpel om op uw telefoon of tablet mee te kijken met de beveiligingscamera's. Een hedendaagse smartphone (Iphone, android) kan simpel middels de app "Bitvision" verbinding maken met onze IP camera's en recorders.

Voordelen meekijken op een telefoon

De beveiligingscamera's bekijken op uw telefoon kan grote voordelen hebben. Het biedt u de mogelijkheid om, binnen enkele seconden, waar ook ter wereld, mee te kijken in de zaak of thuis. Gaat het alarm? Dan kunt u in één oogopslag zien wat er aan de hand is.

Beveiligingscamera bekijken op tablet

Meekijken op een tablet kan handig zijn als u 's avonds thuis op de bank zit, of als u tijdelijk in het magazijn staat en wilt zien of er iemand bij de voordeur staat. Uiteraard moet voor die laatste mogelijkheid wel een beveiligingscamera bij de voordeur geplaatst zijn.

Instellingen

Er zijn een aantal instellingen noodzakelijk voor het meekijken op een telefoon of tablet. Er is een verschil tussen het intern kijken en extern kijken. Indien u enkel intern wilt kijken is de camerabewaking set niet benaderbaar vanaf het internet, en dus alleen bij u via het wifi netwerk. Indien u kiest voor extern kunt u ook op vakantie, bij familie en/of onderweg meekijken.

App voor intern & extern gebruik instellen

Standaard zijn alle apparaten die zijn toegevoegd aan de app zowel intern (binnen het huis of bedrijf) als extern (waar dan ook ter wereld) te bekijken. U kunt dus gerust op het strand in Spanje kijken wat er thuis gebeurd zonder daar lastige instellingen voor te moeten aanpassen. Ook als uw provider het IP adres wijzigt, of de instellingen in de router reset werkt de verbinding feilloos.

arrow_upward