incl. BTW

Beveiligingscamera. Betrouwbaar & Professioneel

26 November 2020

Betrouwbare en professionele beveiligingscamera koop je bij CCTVwinkel.nl. Verschillende modellen voor binnen en buitengebruik. Koop direct online.

Met een beveiligingscamera bescherm je je eigen en andermans eigendommen. Je houdt toezicht op je woning, terrein, bedrijfspand of waardevolle voertuigen. Het is de perfecte manier om indringers goed op beeld te krijgen én vandalen preventief af te schrikken. Online een beveiligingscamera kopen is echter nog niet zo gemakkelijk. Het vergt namelijk de nodige kennis en voorbereiding. Kies voor kwaliteit en zekerheid! Daarnaast is het belangrijk dat je een type aanschaft die geschikt is voor jouw doeleinden. Heb je een beveiligingscamera voor buiten nodig of moet het een verborgen camera in huis zijn? Extra functies als nachtzicht, audio opname of aansluiting op een LAN of WiFi-netwerk; allemaal factoren om rekening mee te houden bij het kopen van een beveiligingscamera. Lees hier welke opties er allemaal zijn.

Aanbod beveiligingscamera’s

Beveiligingscamera voor buiten

Een beveiligingscamera voor buiten is zeer waardevol wanneer je je eigendommen wilt bewaken en wilt zien wat er allemaal rond je huis gebeurt. Niet alle beveiligingscamera’s zijn echter geschikt voor buitengebruik. De camera’s die dat wel zijn, zijn ook geschikt voor het Nederlandse weer. Er zijn echter wel verschillen tussen de bewakingscamera’s en de manier waarop ze werken.

4-in-1 bewakingscamera’s

4-in-1 bewakingscamera's zijn gebaseerd op de oude analoge camera's, maar voorzien van moderne techniek waardoor je tot wel 8 MegaPixel video via een normale BNC kabel kunt sturen. Doordat de 4-in-1 camera's aanzienlijk minder techniek hebben worden ze minder warm. In theorie is het mogelijk dat vocht daardoor sneller vast vriest aan de buitenkant van de camera. Voor de werking van de 4-in-1 camera's is dit geen enkel probleem, maar je beeld kan er minder mooi door worden als er vocht op je lens blijft zitten.

IP camera's

Alle IP camera's in ons assortiment zijn geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik. De camera's worden door de techniek die in de camera zit iets warmer dan 4-in-1 camera's, daardoor vriest vocht minder snel aan de camera vast. Bij normale temperaturen (ook onder nul) zul je dus geen last hebben van vocht. De IP camera wordt aangesloten op het netwerk door middel van een UTP netwerkkabelWanneer je veel van huis bent wil je ook live mee kunnen kijken op je smartphone. Ook dat is mogelijk met de IP cams van CCTVwinkel.nl.

Beveiligingscamera in huis

Camerabewaking in huis heeft naast het op beeld brengen van indringers en het verzamelen van bewijsmateriaal nog een andere zéér belangrijke functie. Het zichtbaar installeren van camerabewaking en het plakken van camerabewaking stickers heeft een grote preventieve werking. Dit betekent dat het een groot afschrikeffect heeft op vandalen! De bewakingscamera set van CCTVwinkel.nl zorgt voor een perfecte beveiliging in huis. Wil je 24/7 live beelden op je smartphone kunnen zien, dan zijn de IP camera’s zeer goede bewakingscamera’s.

Verborgen camera in huis minder effectief

Als we het hebben over camerabewaking in huis dan heeft men het al snel over een verborgen camera in huis. Deze zijn perfect weggewerkt waardoor ze volledig ‘onzichtbaar’ zijn. Dit is mooier voor de woning/winkel. Maar is dit wel zo verstandig? Zoals eerder aangegeven hebben beveiligingscamera’s een preventieve werking in het afschrikken van vandalen. Uit verhalen van onze klanten blijkt dan ook dat volledig verborgen geplaatste beveiligingscamera’s minder effectief zijn dan zichtbare camerabeveiliging. Daarbij komt nog dat goed geplaatste bewakingscamera’s waarbij de kabeltjes netjes weggewerkt zijn, zoals onze IP camera, totaal niet storend en opvallend zijn.

IP cams

IP cams zijn de uitgelezen beveiligingscamera’s voor binnen- en buitengebruik. Het is dus mogelijk om hetzelfde model IP camera binnen én buiten te plaatsen. Onze IP cams zijn te gebruiken als losse beveiligingscamera’s maar ook in combinatie met een NVR of Synology NAS voor het opnemen van bewakingsbeelden. Met deze systemen kun je via je telefoon of tablet 24/7 meekijken met de live camerabeelden. Meer uitleg over het gebruik van de IP cam i.c.m. Synology lees je hier.

Bekijk hier onze IP cams

Dome IP camera of bullet camera IP?

CCTVwinkel biedt een ruim assortiment aan IP camera’s aan van uitstekende kwaliteit. Afhankelijk van het doeleinde van je camera en je wensen maak je een keuze uit de verschillende IP camera’s met alle bijbehorende mogelijkheden. Maar kies je nu voor een dome IP camera of een bullet IP camera? Een vraag die vaak gesteld wordt door klanten. Wij lichten dit graag toe.

De IP dome camera is een compacte onopvallende IP camera die ideaal is wanneer je onopvallend scènes wilt vastleggen. De dome camera is te herkennen aan de koepelvormige behuizing zonder bedrading. Deze draadloze beveiligingscamera is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Check de productinformatie van de dome camera om te zien of de behuizing van de IP camera weerbestendig is. Een voorbeeld van een dome camera met een geweldige beeldsensor en nachtzicht is de Neview CHD-D2-1080p IP camera met PoE – Dome model. Buitenbehuizing is ook altijd los aan te schaffen.

Een IP bullet camera is veelal groter en voorzien van een muurbeugel. Dit opvallendere model is vrijwel altijd weer- en waterbestendig. Dit maakt het IP bullet model zeer geschikt voor buitengebruik. De IP bullet camera is opvallender dan de dome camera en niet draadloos. Als je kijkt vanuit het design oogpunt, dan is dit misschien minder mooi. Anderzijds heeft de IP bullet camera wel een betere preventieve werking dan de dome camera, simpelweg doordat deze meer opvalt en dus indringers afschrikt. Ben je op zoek naar een echte buitencamera, dan is de Neview CHD-5MB1 – 5.0 MegaPixel IP camera met PoE en zonnekap een zeer goede optie.

Goed beeld overdag en ‘s nachts

Onze analoge en IP camera’s zijn veelal voorzien van infra rood leds voor een goede nachtzicht. Het bereik van het zicht loopt tot wel 30 meter. Een Starlight camera heeft dan wel geen led, maar heeft een ingebouwde infrarood verlichting die automatisch inschakelt wanneer het donker wordt. Hierdoor kan het ’s nachts beelden opnemen met een zicht tot wel 60 meter. Voor zowel de analoge, IP camera’s en de Starlight camera geldt dat wanneer er verlichting in de buurt van de camera is, de nachtopnames nog beter zijn en mogelijk nog verder gefilmd kan worden.

Betrouwbare camerabeveiliging kopen

Wanneer je opzoek bent naar betrouwbare camerabeveiliging van de beste kwaliteit, dan ben je bij CCTVwinkel.nl op het juiste adres. Wij zijn onderdeel van het Drentse Menotal B.V. en al ruim 9 jaar gespecialiseerd in camerabewaking. Dankzij onze productkennis en eigen productontwikkeling kunnen wij een enorm assortiment aanbieden waar wij alles over weten. Wij kunnen je dan ook perfect adviseren welke camerabeveiliging het meest geschikt is voor jouw situatie. Heb je vragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

arrow_upward