• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Camerabewaking sets met extra voordeel

Het kiezen van de juiste camerabewaking set kan erg lastig zijn. Daarom proberen we het keuzeproces zo makkelijk mogelijk te maken. Als je hieronder kiest wel soort beveiligingscamera je wilt tonen we daarna alleen de sets met bijpassende recorders. Dan weet je zeker dat je de juiste combinatie kiest.

Handig om te weten: Een IP camera wordt altijd op het netwerk aangesloten, maar dat is niet per se draadloos, een bekabelde verbinding is ook gewoon mogelijk en raden we zelfs aan.

Kies welk soort camerabewakingset je wilt:

8 MegaPixel IP camera Sets

Het beeld van 8 Megapixel IP camera's heeft een resolutie 3840 x 2160 pixels, deze resolutie heet ook wel 4K UHD, of 4K ultra HD. 4K ultra HD bewakingscamera's beschikken over een digitale scherpstelling, waardoor beeld zowel dichtbij als ver weg scherp is.

Plus- en minpunten 8 MegaPixel sets

 Zeer hoge resolutie van 3840 x 2160 pixels (4K UHD)
 Keuze uit verschillende soorten bewakingscamera's.
 De gratis app en software zijn erg uitgebreid, maar wel gebruiksvriendelijk.
 Duurder dan andere systemen met een lagere resolutie.

De 8 MegaPixel IP camera sets bestaan uit één of meerdere camera's en een recorder. Netwerkkabels (UTP) kun je naar wens los bestellen op onze website. Dan heb je exact de lengte die je nodig hebt.

5 MegaPixel IP camera Sets

De resolutie van 5 MegaPixel IP camera's is 2592 x 1944 pixels, dat is bijna 2.5 keer zo groot als 1080p full HD. Ook 5 MegaPixel IP camera's beschikken over een digitale scherpstelling waardoor beeld zowel dichtbij als ver weg scherp is.

Plus- en minpunten 8 MegaPixel sets

 Hoge resolutie van 2592 x 1944 pixels (bijna 2.5 x full HD)
 Keuze uit verschillende soorten en kleuren beveiligingscamera's.
 De gratis app en software zijn erg uitgebreid, maar wel gebruiksvriendelijk.
 De resolutie is al hoog, maar wel lager dan 8 MegaPixel (4K ultra HD).

De 5 MegaPixel IP camera sets bestaan uit één of meerdere camera's en een recorder. Netwerkkabels (UTP) kun je naar wens los bestellen op onze website. Dan heb je exact de lengte die je nodig hebt.

1080p full HD IP camera Sets

1080p full HD IP camera's behoren tot de meest gekozen modellen in ons assortiment. We hebben een zeer ruim aanbod scherp geprijste IP camera's met een full HD resolutie. Je kunt daarbij kiezen uit modellen met een vaste lens, een instelbare lens, of een elektronisch instelbare lens.

Plus- en minpunten 1080p HD IP camera sets

 Vaak gekozen resolutie van 1920 x 1080 pixels
 Zeer ruime keuze uit verschillende soorten IP camera's.
 De gratis app en software zijn erg uitgebreid, maar wel gebruiksvriendelijk.
 Qua resolutie 4 x kleiner dan 4K ultra HD en 2.5 x kleiner dan 5 MegaPixel.

De 1080p full HD IP camera sets bestaan uit één of meerdere camera's en een recorder. Netwerkkabels (UTP) kun je naar wens los bestellen op onze website. Dan heb je exact de lengte die je nodig hebt.

1080p full HD (4-in-1 camera) sets

Ook de camera sets met 4-in-1 camera's hebben we met een 1080p resolutie van 1920 x 1080 pixels. Groot verschil tussen de 4-in-1 sets en de IP camera sets is de manier van aansluiten. De camera's van deze sets worden rechtstreeks op de recorder aangesloten en maken geen gebruik van het netwerk. De recorder kun je natuurlijk wel op het netwerk aansluiten.

Plus- en minpunten 1080p HD 4-in-1 sets

 Eenvoudig aan te sluiten zonder IP/netwerk instellingen voor de camera's
 De 5-in-1 recorder is geschikt voor Analoge, HD-CVI, HD-TVI, AHD en IP camera's
 De gratis app en software zijn erg uitgebreid, maar wel gebruiksvriendelijk.
 De 5-in-1 recorders beschikken niet over H.265 compressie en zijn daarom minder handig voor moderne IP camera's.

De 1080p full HD sets bestaan uit één of meerdere camera's, een recorder, 20 meter kabel per camera en voeding voor alle camera's. De netwerkkabel voor aansluiting op je router kun je naar wens meebestellen.

Sets met 720p HD 4-in-1 camera's

De laagste resolutie in ons assortiment is 720p HD. Voor sommige situaties is het beeld van 1280 x 720 pixels meer dan voldoende. De 720p HD 4-in-1 camera's worden, net als de vergelijkbare 1080p HD 4-in-1 sets rechtstreeks aangesloten op de recorder, zonder gebruik te maken van het netwerk. Natuurlijk kun je de recorder wel aansluiten op het netwerk.

Plus- en minpunten 720p HD 4-in-1 sets

 Eenvoudig aan te sluiten zonder IP/netwerk instellingen voor de camera's
 De 5-in-1 recorder is geschikt voor Analoge, HD-CVI, HD-TVI, AHD en IP camera's
 De gratis app en software zijn erg uitgebreid, maar wel gebruiksvriendelijk.
 720p HD is de laagste resolutie in ons assortiment.

De 720p full HD sets bestaan uit één of meerdere camera's, een recorder, 20 meter kabel per camera en voeding voor alle camera's. De netwerkkabel voor aansluiting op je router kun je naar wens meebestellen.

Beveiligingscamera set

De beveiligingscamera sets op onze website zijn voordeliger dan de losse producten in zo'n set. Hoe meer camera's in je set zitten, hoe hoger de korting is. Bij een set met vier bewakingscamera's kan die korting bijvoorbeeld oplopen tot € 110,- excl. BTW. Bij 8 camera's is dat al maximaal € 260,- excl. BTW. Als je vragen hebt over de prijs of over de mogelijkheden van je beveiligingscamera set horen we dat natuurlijk graag.

Bewakingscamera set advies?

Kunnen we je advies geven bij het maken van de juiste keuze? Op onze website vind je al heel veel informatie, maar misschien vind je het fijner om één van onze product experts te spreken. We helpen je natuurlijk graag als je contact met ons opneemt per e-mail of telefoon, maar je kunt ook bij ons langskomen in de showroom. Daar kunnen we je alle producten laten zien en je alles vertellen over onze bewakingscamera's en recorders.

Camerabeveiliging set

Met een camerabeveiliging set zorg je in één keer voor een goede beveiliging van jouw bedrijfspand of woning. Deze sets bestaan uit meerdere camera's (je hebt vaak de keuze uit 1, 2, 3, 4, 6 of 8 camera's) en een recorder. Bekijk de verschillende camera beveiliging sets om de details in te zien!

Bewakingscamera buiten set

Ben je op zoek naar een bewakingscamera buiten set? Neem dan een kijkje bij de sets bovenaan deze pagina. Onze camera's zijn namelijk ook buiten te gebruiken. En met een buiten set ben je direct voorzien van genoeg camera's om jouw bedrijfspand of woning goed te bewaken. Wil je meer informatie over beveiligingscamera's voor buiten? Lees hier alles over de verschillende typen buiten camerabeveiliging en hoe u ze dient te gebruiken. 

 

Alles over beveiligingscamera's