• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bewakingscamera

Bij camerabeveiliging spelen de bewakingscamera's een grote rol. Het kiezen van de juiste bewakingscamera is daarom erg belangrijk. Bij ons kun je kiezen uit bewakingscamera's met verschillende resoluties variërend van 720p HD tot 4K ultra HD. Onder de categorieën vind je meer informatie over bewakingscamera's. 

8 MegaPixel IP camera's
8 MegaPixel IP camera's
Bekijk 8 MegaPixel IP camera's
5 MegaPixel IP camera's
5 MegaPixel IP camera's
Bekijk 5 MegaPixel IP camera's
1080p IP camera
1080p IP camera's
Bekijk 1080p IP camera's
1080p 4-in-1 HD camera's
1080p 4-in-1 HD camera's
Bekijk 1080p 4-in-1 HD camera's
720p HD-CVI camera's
720p HD-CVI camera's
Bekijk 720p HD-CVI camera's
Standaard camera's
Standaard camera's
Bekijk Standaard camera's

Standaard analoge bewakingscamera's

Een analoge bewakingscamera is niet meer aan te raden als je een volledig nieuw systeem gaat aanschaffen. Wil je je bestaande systeem uitbreiden of delen daarvan vervangen? Dan kan het zijn dat je een analoge bewakingscamera nodig hebt. Om je in de toekomst niet opnieuw te laten betalen zodra je wilt upgraden naar HD of full HD kun je bij ons kiezen uit 4-in-1 bewakingscamera's. Deze camera's zijn in staat om een analoog signaal af te geven, maar je stelt ze ook eenvoudig in op 720p HD of 1080p HD. Op die manier hoef je later bij de overstap naar HD niet nogmaals een bewakingscamera aan te schaffen.

HD-CVI bewakingscamera

Dankzij de nieuwste techniek is het mogelijk om 720p HD of 1080p full HD beeld van bewakingscamera's te ontvangen op een HD-CVI recorder. HD-CVI bewakingscamera's kun je eenvoudig aansluiten met standaard bekabeling of een video balun. Uiteraard kun je eventueel aanwezige bekabeling gebruiken. Met een HD-CVI beveiligingscamera ben je tevens in staat het beeld via enkele honderden meters kabel te versturen.

Ben je op zoek naar een HD-CVI bewakingscamera? Kijk dan bij onze 4-in-1 camera's, deze kun je eenvoudig instellen met een HD-CVI uitgangssignaal.

HD-SDI beveiligingscamera's

HD-SDI is een techniek die het gemak van analoog combineert met uitstekende HD beeldkwaliteit. Een HD-SDI bewakingscamera sluit u eenvoudig aan via een coaxkabel (mits geschikt voor HD-SDI) waardoor het complete camerasysteem stand-alone (zonder tussenkomst van andere apparatuur) kan werken. 

HD IP camera's

De meest recente digitale techniek gecombineerd met de beste beeldkwaliteit? Dat is wat een 1080p HD IP camera u kan bieden. IP bewakingscamera's sluit u eenvoudig op het netwerk aan. Dankzij de Onvif standaard kunt u een camera los gebruiken, of verbinden met bijvoorbeeld een recorder voor het opnemen van bewakingsbeelden. Uiteraard vindt u in ons assortiment diverse dome en bullet camera's.Complete bewakingscamera set kopen?

Naast losse bewakingscamera's bieden we ook complete camerabewaking sets aan. Deze pakketten zijn voorzien van een bewakingscamera, kabels, voeding en een recorder voor het 24x7 opnemen van bewakingsbeelden. Op een complete set ontvangt u tot wel 30% korting op bewakingscamera's en levering naar België, Duitsland en binnen Nederland is gratis!. Koop nu uw beveiligingscamera set online! 

Betrouwbare bewakingscamera

De betrouwbaarheid van bewakingscamera's en recorders is erg belangrijk. Het meest betrouwbaar is een stand-alone systeem, oftewel een systeem dat volledig zelfstandig kan opereren. Standaard analoge en HD-SDI bewakingscamera's worden d.m.v. een coaxkabel rechtstreeks aangesloten op de recorder. Bij dergelijke systemen is er dus geen tussenkomst van andere apparatuur zoals netwerkswitches en routers die bij HD IP bewakingscamera's wel noodzakelijk zijn. Zodra de beveiligingscamera's en de recorder voorzien zijn van stroom begint het systeem met opnemen. 

Zie ook onze specifieke productpagina's voor Beveiligingscamera'sIP camera en PTZ camera.

Bewakingscamera buiten

De bewakingscamera's van CCTVwinkel zijn ook geschikt voor buiten. Een bewakingscamera buiten is zelfs effectiever, omdat het ongewenste personen buiten al af kan schrikken. Dus bent u op zoek naar een bewakingscamera voor buiten? Om bijvoorbeeld de parkeerplaats bij uw bedrijfspand of om uw schuurtje achterin de tuin te beveiligen? Bekijk dan onze bewakingscamera's.

Camerabewaking kopen

Bij CCTVwinkel kunt u camerabewaking kopen, zodat uw woning of bedrijfspand altijd goed beveiligd is. Ongewenste personen worden afgeschrikt en als ze tóch binnendringen, heeft u het bewijsmateriaal. U kunt uw camerabewaking bij ons eenvoudig online kopen. Wij bieden standaard 24 maanden garantie en 30 dagen bedenktijd. Zo kunt u bij ons zorgeloos een security camera kopen!

Beste bewakingscamera

Wat is de beste bewakingscamera voor uw situatie? Dat is eigenlijk compleet afhankelijk van uw wensen en eisen. Daarom hebben wij een keuzehulp geschreven, waarin we u stap voor stap uitleggen welke bewakingscamera's er zijn en wat de verschillende eigenschappen zijn, zodat u zelf kunt bepalen wat de beste bewakingscamera is voor u. Heeft u liever persoonlijk advies? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen!