incl. BTW

Klantenservice

Het is telefonisch momenteel erg druk, we verzoeken je daarom een e-mail te sturen.

0528 - 522 182
Ma-Vr: 13:00 - 16:00

info@cctvwinkel.nl
Ma-Vr: 10:00 - 17:00

Showroom
Piet Soerstraat 1
7903TJ Hoogeveen

Bezoek & afhalen op afspraak


Samenwerking PolitieGratis hulp op afstand

De resolutie van analoge camera's wordt weergegeven in TV lijnen. Dit zijn beeldlijnen die de camera doorgeeft aan de recorder of monitor. Hoe meer lijnen, hoe beter het beeld. Tegenwoordig zijn analoge camera's erg ouderwets en adviseren we geen camera's met dergelijke techniek in te zetten.

Nieuwe systemen werken met een digitale resolutie. Daarbij is het beeldformaat al in pixels aangegeven. Ook hier geld, hoe hoger de resolutie, hoe meer pixels, hoe beter het beeld. Als je nog bewakingscamera's met TV lijnen hebt kun je hieronder extra informatie lezen.

Andere specificaties

Niet alleen het aantal TV lijnen is van invloed op de beeldkwaliteit van een bewakingscamera. Ook de sensor (bijvoorbeeld 960H, of D1) en de andere specificaties (bijvoorbeeld IR cut, DNR of WDR) kunnen van invloed zijn op de beeldkwaliteit. Een ketting is zo sterk als de zwakste schakel, dat is bij camera's niet anders. Een zeer uitgebreide kwalitatieve camera op een vrij standaard recorder met lage resolutie zal nog steeds geen bijzonder beeld geven.

arrow_upward