incl. BTW

Klantenservice

Het is telefonisch momenteel erg druk, we verzoeken je daarom een e-mail te sturen.

0528 - 522 182
Ma-Vr: 13:00 - 16:00

info@cctvwinkel.nl
Ma-Vr: 10:00 - 17:00

Showroom
Piet Soerstraat 1
7903TJ Hoogeveen

Bezoek & afhalen op afspraak


Samenwerking PolitieGratis hulp op afstand

Bijna alle bewakingscamera's in onze webshop beschikken over eigen infrarood verlichting. Infrarood licht is voor mensen onzichtbaar, maar zorgt in combinatie met een infrarood gevoelige sensor voor een duidelijk en goed verlicht beeld gedurende de nacht. Camera's schakelen automatisch over op infrarood nachtzicht als er onvoldoende licht beschikbaar is om zonder deze verlichting te filmen. Met infrarood nachtzicht kun je camerabewaking in zowel donkere als lichte ruimtes toepassen

Beeld overdag

Het beeld van, voornamelijk oude, bewakingscamera's met infrarood kan overdag iets anders van kleur zijn als ze niet beschikken over IRcut. Beelden bij voldoende licht zijn echter wel in kleur. Alle beveiligingscamera's in onze webshop zijn voorzien van IRcut en geven ook overdag de juiste kleuren door.

Beeld 's nachts

Het beeld dat tijdens de ingeschakelde infrarood functie wordt gefilmd is bij alle bewakingscamera's zwart/wit. Bij Starlight beveiligingscamera's duurt het overschakelen naar infrarood veel langer, de Starlight beeldsensor is namelijk veel licht gevoeliger dan standaard beeldsensoren.

Verminderde beeldkwaliteit

De kwaliteit van het beeld kan, met name 's nachts, verminderen als het glas voor de lens (veel) vuil bevat doordat het infraroodlicht hierdoor weerkaatst wordt in het glas. Ook spinnenwebben voor de lens kunnen het beeld verstoren. Overdag ondervindt de camera hier weinig hinder van.

Voorbeeld

In de afbeelding hieronder zie je boven het beeld zonder verlichting en met infrarood nachtzicht, en onder het beeld 's met verlichting. Hoewel het in de onze showroom helemaal donker is, is het beeld toch relatief helder.

Voorbeeld infraroodverlichting

infrarood-voorbeeld-daglicht.png
arrow_upward